Üye: zorbeyinoglu, nzsentosun, zafercankiri, gencayred, yasarsah, (5)
Ziyaretçi: 5084

Toplam Üye: 276208

Brc2

Brc2

onedesign

onedesign

Brc2

Makina : Canon EOS 10D
Objektif / Filtre :
Kategoriler : Portre
Eklenme Tarihi : 6 Aralık 2006
Görüntülenme : 1180
Açıklama :

studyo çalılmalarım

İp : 85.***.**8.124

Nikon Özel Teknik Sevis
Brc2 yorumları

connatur

connatur

sevgılı meslektasım yuzeysel bakanlar ıcın guzel bır kare olabılır ama ısın ayrıntısına gırdıgı zman pekde ıc acıcı kare olmadıgı ortaya cıkıyor bı kere ısık cok yetersız gelmıs kadraj cok daraltılmıs modelın durusunuda pek tutmadım hanı gerıye ne kaldı bu arada goz altlarına bıraz retouching gerıkıyordu dıye dusundum!tabı bu ıs gorecelı bı kavram ben begenmem baskası cok begenır saygı duymak lazım ıyı calısmalar saygılarımla...
Tarih: 7 Aralık 2006, 00:33 - İp: 85.***.**1.73
  ----------------

zarap

zarap

hocam daha güzel olabilirdi
Tarih: 7 Aralık 2006, 13:14 - İp: 81.***.**5.169
  ----------------

akinsu

akinsu

üye
(Doğa Fotoğrafçısı)

Tunceli

güzel olmuş
Tarih: 7 Aralık 2006, 17:55 - İp: 85.***.**0.40
  ----------------

palamurat

palamurat

ışık hariç herşey çok güzel bu fotoğrafta. sevgili bahadır fotoğrafların çok iyi,bu basit hatalar sana yakışmıyo haberin ola...
Tarih: 8 Aralık 2006, 10:58 - İp: 85.***.**2.159
  ----------------

Portre biraz basit kalakalmış..
Tarih: 3 Şubat 2010, 21:09 - İp: 88.***.**6.206
  ----------------