13 Aralık 2018, Perşembe

Üye: sezgin72, kameraman..., (2)
Ziyaretçi: 668

Toplam Üye: 277513

Şah Damarım Attıkça..

Şah Damarım Attıkça..

esraaksk

esraaksk

Şah Damarım Attıkça..

Makina : Nikon Coolpix 2200
Objektif / Filtre :
Kategoriler : Mimari
Eklenme Tarihi : 13 Mayıs 2007
Görüntülenme : 1270
Açıklama :

Şah Damarım Attıkça Yaşını Silerim Çeşmin...

İp : 85.***.**5.39

Nikon Özel Teknik Sevis
Şah Damarım Attıkça.. yorumları

Işık ta iyi çekimde..Tebrikler.
Tarih: 14 Mayıs 2007, 01:59 - İp: 85.***.**6.160
  ----------------

easy

easy

başarılı ve güzel
çekilmiş bir fotoğraf.
emeğine sağlık.
Tarih: 14 Mayıs 2007, 17:19 - İp: 81.***.**8.246
  ----------------

esraaksk

esraaksk

teşekkür ederim
Tarih: 15 Mayıs 2007, 11:19 - İp: 88.***.**5.109
  ----------------

msuermarta

msuermarta

TEBRİKLER DEĞERLİ HEMŞERİM..
HOŞ BİR ÇALIŞMA OLMUŞ..
Tarih: 22 Mayıs 2007, 19:45 - İp: 88.***.**8.37
  ----------------

esraaksk

esraaksk

teşekkürler
Tarih: 25 Mayıs 2007, 21:08 - İp: 85.***.**6.165
  ----------------

baykelebek

baykelebek

fotoğraftaki denge o kadar hoşuma gittiki..

cetvelle ayarlanmış gibi...ellerine sağlıkkk esracım..
Tarih: 4 Haziran 2007, 23:41 - İp: 85.***.**5.151
  ----------------

tyler_drdn

tyler_drdn

pardon..burası allianoi mi acaba..
Tarih: 4 Haziran 2007, 23:46 - İp: 88.***.**8.95
  ----------------

esraaksk

esraaksk

Yorumlar için teşekkür ederim,burası Kemeraltı'nda eski bir pasaj,önceden ne için kullanıldıgını bilmiyorum oradaki amcaya sordum ama o da bilmiyordu...
Tarih: 6 Haziran 2007, 23:33 - İp: 85.***.**0.25
  ----------------

iptal_1

iptal_1

Kadraj ve tonlama yine çok başarılı kutlarım...Mekanın neresi olduğunu öğrenebilir miyim?
Tarih: 10 Haziran 2007, 15:55 - İp: 85.***.**9.201
  ----------------

esraaksk

esraaksk

Teşekkür ederim,burası Kemeraltı'nda eski bir pasaj,şimdi koli falan satıyorlar,önceden hangi amaçla kullanıldıgını bilmiyorum ...
Tarih: 10 Haziran 2007, 16:05 - İp: 85.***.**1.205
  ----------------