Üye: hural, prodersler, mrtorhn, (3)
Ziyaretçi: 857

Alanya-1974..

Alanya-1974..

Alanya-1974..

Makina : Rolleiflex
Objektif / Filtre : Planar F-3. 5
Kategoriler : Kültürel Miraslarımız
Eklenme Tarihi : 22 Mayıs 2007
Görüntülenme : 1411
Açıklama :

ROLL FİLM 6-6.
BANYOLAR KART BASKISI VE TARAMA TARAFIMDAN YAPILMIŞTIR.1974 YILINDA ALANYADA KARELEDİM.
................................................İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.
FARUK FAYZİN AMCANIZ...

İp : 85.***.**4.101

Nikon Özel Teknik Sevis
Alanya-1974.. yorumları

meke dönüşü hızlı bir şekilde antalya,ya uğrayıp bursa,ya döndüm.bu kareler daha bir anlam kazandı benim için...hadi "palamut" bari diyeyim;zorla balina yaptık...bakalım ne olacak???
Tarih: 22 Mayıs 2007, 23:09 - İp: 88.***.**4.46
  ----------------

Sanırım şimdi oralarda adım atacak yer kalmamıştır.Kontrastlığıyla,kompozisyonuyla,kadrajıyla mükemmel bir S&B çekim. Ellerine sağlık Faruk Abi.. [>:D
Tarih: 22 Mayıs 2007, 23:20 - İp: 85.***.**9.45
  ----------------

BELGESEL NİTELİĞİNDEKİ EMEĞİNİZİ PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER VE TEBRİKLER...

GÖNLÜNÜZE SAĞLIK...
Tarih: 23 Mayıs 2007, 08:49 - İp: 81.***.**3.116
  ----------------

Elinizdeki bu ve bunun gibi pek çok değerli fotoğrafı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Faruk amca.
Ellerinize sağlık.
Tarih: 23 Mayıs 2007, 08:58 - İp: 212.***.**2.188
  ----------------

Kompozisyonu ve görüntüsü ile güzel bir S/B kare..
Otuz küsür yıl öncesini bizlere de gösterdiniz..
Elinize,emeklerinize sağlık Faruk amca..
Tarih: 23 Mayıs 2007, 09:03 - İp: 85.***.**1.150
  ----------------

derya86

derya86

EMEĞİNİZE SAĞLIK EFENDİM.
BÖYLESİ GÜZEL KARELERİNİZİ BİZİMLE PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
SAYGILAR
Tarih: 23 Mayıs 2007, 09:12 - İp: 85.***.**8.23
  ----------------

mesin

mesin

Tam doğduğum yıllar. içim tuğaf oldu. Emeğinize ellerinize sağlık.Saygılr
Tarih: 24 Mayıs 2007, 08:42 - İp: 85.***.**6.227
  ----------------

omerk

omerk

Sevgili Faruk Amcam,

Bu kareyi çektiğiniz yıllarda babamın fotoğraf makinalarını bozmakla meşgul bir çocuktum. O yıllardan bu yılara çok şey değişti ama değişmeyen tek şey sizdeki fotoğraf aşkı.

Saygılarımla,

Ömer KILIÇ
Tarih: 22 Ekim 2008, 10:24 - İp: 88.***.**2.4
  ----------------

Belgesel değeri yüksek mükemmel bir kare. Hayranlıkla izledim. Saygılarımla..
Tarih: 22 Ekim 2008, 10:45 - İp: 88.***.**6.131
  ----------------

_ars_

_ars_

bir alanyalı olarak fotoların arasında bunu görmek sevindirdi gerçekten güzel bi kare birde o yıllardan kalması çok güzel olmuş tebrikler ve teşekkürler
Tarih: 9 Nisan 2010, 19:19 - İp: 81.***.**4.118
  ----------------