» Fotoğraf Galerisi |
Ayın Konusu |
Bitkiler |
Dijital Çalışmalar |
Hayvanlar |
İnsan |
Macro |
Manzara |
Netfotograf Özel |
Sanatsal - Teknik |
Siyah Beyaz |
Su Altı |
Şehir - Mimari |
Yaşam |
Yetişkin |
Diğer |
|
|
|
» Fotoğrafça | Çok Bilen Bizler!
| Bir zamanlar bu forumlarda, "dslr layk mı yoksa dslr mi?" tartışmalarından geçilmezdi, neyse ki çok bilen bizler, bu tür sorulara hep "sen en iyisi git bir dslr al" diye cevap verdik, bu işe yeni başlayan arkadaşlarımızın çoğu da bizi dinlediler gidip dslr aldılar. Daha sonra bir çoğu, "ben bu dslr ... | Devamı » |
|
» Aktif Üye/Ziyaretçi |
Üye:
extremist,
(1)
|
Ziyaretçi: 935 |
|
Toplam Üye: 282803 | Dün: 1 | Bugün: 3 |
|
|
Fotoğraf Arama
|
|
Varanasi 1
|
|
Fotoğrafın büyüğünü ve exif bilgilerini görüntülemek için fotoğrafın üzerine tıklayın |
|
uatumen 
Portfolyo için tıklayın
|
Varanasi 1 |
Makina : |
Nikon D50
|
Objektif / Filtre : |
Sigma 70-300 Apo Macro |
Kategoriler : |
Çalışan İnsan
|
Eklenme Tarihi : |
14 Ocak 2008 |
Görüntülenme : |
1719 |
Açıklama : |
Kasım 2007 Varanasi-Hindistan
Yorumlarınıza.
Teşekkürler. |
İp : |
81.***.**9.228 |
|
|
|
|
|
Varanasi 1 yorumları |
|
mygaviota 
üye (Amatör) İstanbul 
|
tebrikler |
|
Tarih: 14 Ocak 2008, 08:37 - İp: 85.***.**8.31 |
|
----------------
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uatumen 
üye (Profesyonel Fotoğrafçı) İstanbul 
|
Yorum yazan, değerli fotoğraf dostları;
Birbirinden değerli, ziyaret, yorum, eleştirleri ve önerileriniz için çok teşekkür ederim. Eleştirilerinize ve önerilerinize sırası ile cevap vermeye çalışacağım.
Zafertekin Bey;
Bu fotoğrafı, sabah saatlerinde, kutsal ganj banyosu yapan Hintlileri çekmek için çıktığımız tekne turunda, tekne hareket halindeyken çekmiştim. Yani sizin dediğiniz sağ taraftaki boşluğu ayarlama şansım yoktu. Bu adamın 5 kare fotoğrafını çektim ama sadece 2 tanesi net çıktı. Merdivenin, kırpılması konusuna gelince, Bu fotoğraf, belgesel tarzda çektiğim için ancak çok rahatsız eden kadrajlarda kullandım.
_mariposa_ Hanım;
Bu fotoğrafı sabah saatlerinin sert ışık koşullarında, güneş bizim teknemizin tam arkasındayken çektim. Sert ışığa, birde, merdivenlerden gelen yansımalar da eklenince , biraz ışık fazlalığı oluştu. PS' da yaptığım, ışık seviyesi ayarı (Level) ile daha fazla koyulaşıntırınca detay kaybetmeye başladığı için bu şekilde bırakmak durumunda kaldım.
Nadi Bey;
Fotoğrafın çekim öyküsünü, Zafer beyle paylaşmıştım. Hareket halindeki tekneden ancak bu kadar kadrajlama olabildi maalesef. Hatta ben çektiğim 5 kareden 2' sinin net çıkmış olmasına bile sevindim. Fotoğrafların devamı gelecek ama umarım ilgi olur.
Saygılarımla,
|
|
Tarih: 14 Ocak 2008, 13:48 - İp: 81.***.**9.228 |
|
----------------
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayfa(lar):
1 | 2 |
|
|

*Netfotograf Fotoğraf Galerisi'ndeki fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların sahiplerinden izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
|
|