Ziyaretçi: 1042

Bağ Arasında ...

Bağ Arasında ...

tarzanman

tarzanman

Bağ Arasında ...

Eklenme Tarihi : 12 Mayıs 2008
Görüntülenme : 1839
Açıklama :

Fotoğrafın Çekildiği Yer : Muradiye / MANİSA
Eleştiri ve beğenilerinize...
Saygılarımla ...
Teşekkürler..

İp : 88.***.**0.159

Nikon Özel Teknik Sevis
Bağ Arasında ... yorumları

osetya

osetya

güzel bir kare tebrikelr..
Tarih: 12 Mayıs 2008, 12:05 - İp: 88.***.**4.132
  ----------------

agro

agro

ışıık biraz sert olmuş ama ona rağmen güzel bir kare tebrikler elinize sağlık
Tarih: 12 Mayıs 2008, 12:05 - İp: 88.***.**5.31
  ----------------

çok hoş bir kare çekmişsiniz kutlarım emeğinize sağlık...
Tarih: 12 Mayıs 2008, 12:48 - İp: 85.***.**0.64
  ----------------

mrtgkce

mrtgkce

Kompozisyon güzel, kadraj harika, tebrikler...
Tarih: 12 Mayıs 2008, 12:59 - İp: 88.***.**2.163
  ----------------

güzel manzara fotoğrafı kutlarım
Tarih: 12 Mayıs 2008, 13:05 - İp: 78.***.**7.47
  ----------------

skaraca

skaraca

Işık ayarlaması daha iyi olsaydı tablo tadında bir fotoğraf olacakmış. Yine de çok güzel.
Tarih: 12 Mayıs 2008, 13:10 - İp: 212.***.**0.20
  ----------------

srdr45

srdr45

ışığa rağmen güzel bir manzara fotoğrafı olmuş.eline sağlık harcanan emeğe deymiş tebrikler.......
Tarih: 12 Mayıs 2008, 15:36 - İp: 88.***.**7.26
  ----------------

doganm

doganm

harika bir gorunut ve mükemmel bir kare elinize sağlık
Tarih: 12 Mayıs 2008, 17:17 - İp: 88.***.**9.3
  ----------------

erbay037

erbay037

Güzel bir manzara olmuş kutlarım.
Tarih: 12 Mayıs 2008, 18:30 - İp: 88.***.**1.176
  ----------------

herşeyi ile mükemmel bir kare olmuş
eline sağlık kardeşim
Tarih: 12 Mayıs 2008, 18:38 - İp: 85.***.**7.208
  ----------------