9 Ağustos 2020, Pazar

Üye: katreeco, (1)
Ziyaretçi: 1388

Toplam Üye: 279389

.. Kırgınım Canım..

.. Kırgınım Canım..

resimim.

resimim.

.. Kırgınım Canım..

Makina : Canon
Objektif / Filtre :
Kategoriler : İnsan Manzaraları
Photoshop
Eklenme Tarihi : 24 Ocak 2009
Görüntülenme : 1223
Açıklama :

git ne olur nasıl olsa alışırım hüzünler bana kalsın mutluluk senin olsun..
Bugün anladım.

Sevgiyle..

İp : 85.***.**1.43

.. Kırgınım Canım.. yorumları

sansabosa

sansabosa

Dedektif
(Özel Gün Fotoğrafçısı)

Ankara

Fotoğrafınızın kompozisyonu çok güzel simetriye daha dikkat edilerbilirdi mesala yere yatarak bir çekim yapılsa daha mı etkili olurdu diye düşündüm..

Bu hali ile de güzel..

tebrikler..
Tarih: 24 Ocak 2009, 14:10 - İp: 78.***.**1.161
  ----------------

ozkanakkus

ozkanakkus

renkler harika, ayrıca güzel bi kare olmuş tebrikler..
Tarih: 24 Ocak 2009, 15:36 - İp: 88.***.**3.101
  ----------------

blue_wolf

blue_wolf

kadrajını çok beğendim..
emeğinize sağlık..
Tarih: 24 Ocak 2009, 17:29 - İp: 78.***.**9.201
  ----------------

boracinar

boracinar

netliği ve renkleriyle dikkat çeken bir çalışma. modelin baktığı yöndeki boşluk daha fazla olabilirdi görüşündeyim. seyri keyifli bu çalışma için tebrik ederim.
Tarih: 26 Ocak 2009, 11:45 - İp: 88.***.**2.30
  ----------------