Ziyaretçi: 3677

Beklemek

Beklemek

jasmn_e

jasmn_e

Beklemek

Makina : Rebel Xsi
Objektif / Filtre : 18. 55
Kategoriler : Çocuk - Bebek
Eklenme Tarihi : 9 Mart 2009
Görüntülenme : 435
Açıklama :

...

İp : 173.***.**4.126

Nikon Özel Teknik Sevis
Beklemek yorumları

mümün 52

mümün 52

slm beklemek zordur, nazar degmesin tebrikler
Tarih: 14 Mart 2009, 02:22 - İp: 194.***.**1.14
  ----------------

tebriklerimle..güzel bir kompozisyon..
Tarih: 14 Mart 2009, 23:42 - İp: 88.***.**7.72
  ----------------

emine.atici

emine.atici

çok güzel biir çalışma

kutlarım.
bu arada modeliniz çok sevimli maşallah
emine.atici
Tarih: 30 Mart 2009, 03:10 - İp: 78.***.**4.52
  ----------------

şirin bir kare tebrikler yasemın...
Tarih: 31 Mart 2009, 22:54 - İp: 78.***.**5.121
  ----------------

archi12345

archi12345

bunun gıbı konusu olan fotoları yıllar eskıtemıyor-ve her bakıldıgında ayrı bır duygu kaplıyor ınsanın ıcını-konu olarak cok basarılı buldum ellerınıze saglık-tebrıkler...
Tarih: 31 Mart 2009, 23:21 - İp: 78.***.**8.6
  ----------------

aydia

aydia

Çok sevimli,rönesans tablolarındaki meleklere benziyor tebrik ederim...
Tarih: 31 Mart 2009, 23:22 - İp: 88.***.**0.16
  ----------------

ozgurakki

ozgurakki

babam niye işe gider diye düşünürdüm hergün.sonra öğrendimki ben daha iyi besleneyim ve daha çabuk büyüyeyim diyeymiş.

keşke babam hiç işe gitmeseydi de ben de hiç büyümeseydim... )

Tarih: 14 Ağustos 2009, 09:01 - İp: 78.***.**5.139
  ----------------

a.g.m.

a.g.m.

aman yaabbimm massallah diyorum harika...
Tarih: 8 Nisan 2011, 22:23 - İp: 88.***.**0.210
  ----------------