Üye: rezzanarpaci, birkium, repsol, cucu1907, seko_de, (5)
Ziyaretçi: 686

Toplam Üye: 276215

Gün Batıyor..

Gün Batıyor..

gulsahcan

gulsahcan

Gün Batıyor..

Makina : Canon EOS 50D
Objektif / Filtre : Sigma 18-200mm f3.5-6.3 DC OS HSM
Kategoriler : İstanbul
Eklenme Tarihi : 5 Temmuz 2009
Görüntülenme : 386
Açıklama :

Seyrinize..

İp : 94.***.**4.211

Nikon Özel Teknik Sevis
Gün Batıyor.. yorumları

Harika bir silüet çalışması, elinize sağlık...
Tarih: 5 Temmuz 2009, 21:38 - İp: 85.***.**3.99
  ----------------

apexi

apexi

Işık ve gölgelerinin kareye yansıma çok etkiliyici kusursuz sayılabilcek bir kare , tebrikler .
Tarih: 25 Temmuz 2009, 19:56 - İp: 88.***.**9.61
  ----------------

Cok güzel bir an,cok begendim.Birde kadraja altin kurallari uygulasak diye düsündüm bir an.Örnegin Cami biraz daha saga yada sola gelseydide ortada olmasaydi.Göze dahami hos görünürdü ne?Iyi calismalar.Selamlar.
Tarih: 11 Ekim 2010, 17:32 - İp: 84.***.**6.59
  ----------------

Çok güzel bir silüet karesi,ellerinize sağlık tebrikler ediyorum.
Tarih: 11 Ekim 2010, 17:57 - İp: 85.***.**0.100
  ----------------