Üye: acizane, nzsentosun, zorbeyinoglu, zafercankiri, gencayred, yasarsah, (6)
Ziyaretçi: 5301

Toplam Üye: 276208

Barbie

Barbie

a.g.g.

a.g.g.

Barbie

Eklenme Tarihi : 20 Ağustos 2009
Görüntülenme : 649
Açıklama :

çocuk temama devam etmeye çalışıyorum elimden geldiğince.umarım beğenirsiniz.

İp : 78.***.**7.194

Nikon Özel Teknik Sevis
Barbie yorumları

Model çok güzel , çok şirin ...
Kompozisyon ve kadraj da güzel ...
Ama hemen şunu söylemeliyim , yapay ışık , hele cepheden verilen flaş , ifadeyi donuklaştırır , karakteristik özellikleri silikleştirir ...
Güzel modelinizi , bir pencere kenarında , dışardan ve yandan gelen endirekt ve yumuşak bir ışıkta çekin ...
Çok başarılı bir çekim olacağından kuşkum yok ...

Selamlar .

#20.08.2009 10:23:26 tarihinde düzenlendi.
Tarih: 20 Ağustos 2009, 10:23 - İp: 81.***.**6.135
  ----------------

kurbaga_kermit

kurbaga_kermit

gerekçenizi okuduktan sonra yorum yapamıyorum... t-shırt 'de beyaz olunca, patlamış haliyle....
kaprisini yesinler onun..
elinize sağlık...
Tarih: 14 Eylül 2009, 18:09 - İp: 88.***.**9.217
  ----------------

ecege

ecege

Modelinizin saçları harika güzel yakalamışsınız.Tebrikler..
Tarih: 28 Nisan 2011, 11:30 - İp: 85.***.**1.162
  ----------------

güzel portre.
kutlarım.
Tarih: 28 Nisan 2011, 12:15 - İp: 88.***.**2.174
  ----------------