22 Şubat 2018, Perşembe

Üye: dortkonak, anteps, chanelhayati, yavuzist, (4)
Ziyaretçi: 501

Toplam Üye: 276537

Leylek 1

Leylek 1

Leylek 1

Eklenme Tarihi : 12 Eylül 2009
Görüntülenme : 367
Açıklama :

Sizlerin seyrine,umarim bu Leylek sizlerinde hosuna gider.Saygilarimla.

İp : 84.***.**5.153

Nikon Özel Teknik Sevis
Leylek 1 yorumları

Leyleğin sabit olduğu bir yerde
uzun sayılacak pozlama ile sanıyorum,
siyah ve yeşillerin bir kısmı dolmuş
buna karşılık
arka alandaki bitkiler de savrulurken
sert izler bırakmış.

İyilere giden yol hep böyledir

Emeğinize sağlık selamlar...
Tarih: 12 Eylül 2009, 20:49 - İp: 88.***.**9.33
  ----------------

Çok hafif bir netsizlik sorunu dışında güzel bir çalışma olmuş,kadrajın altından ve sol yanından bir tık kırpma daha aradı gözüm,ellerinize sağlık tebrik ediyorum.
Tarih: 12 Eylül 2009, 20:51 - İp: 88.***.**1.146
  ----------------

mtoru

mtoru

Mahmut Bey, Leylek böyle çekilir demişsiniz sanırım bana ) Tebrikler.
Murat
Tarih: 6 Nisan 2010, 11:47 - İp: 194.***.**4.244
  ----------------

Mahmut Hocam Eserin sunum tarzı çok güzel Ellerinize ve Emeğinize sağlık
Tarih: 12 Kasım 2010, 22:21 - İp: 88.***.**6.13
  ----------------