Ziyaretçi: 3944

İstanbul ’o9

İstanbul ’o9

onrkorkmaz

onrkorkmaz

İstanbul ’o9

Makina : Canon EOS 40D
Objektif / Filtre : Canon EF 50mm f/1.8 II
Eklenme Tarihi : 20 Aralık 2009
Görüntülenme : 512
Açıklama :

yer: Galata Köprüsü

Seyrinize..

İp : 212.***.**0.103

Nikon Özel Teknik Sevis
İstanbul ’o9 yorumları

iyi kontrast ve net bir sb olmuş.
bence başarılı bir portre. tebrikler.
Tarih: 20 Aralık 2009, 13:02 - İp: 81.***.**3.191
  ----------------

Çok güzel fotograflamışsınız..
Tarih: 20 Aralık 2009, 16:18 - İp: 88.***.**8.176
  ----------------

çok güzel bir portre
elinize sağlık
Tarih: 20 Aralık 2009, 19:35 - İp: 188.***.**8.197
  ----------------

...okudum (da): çok iyi bir kare yerleşimi... iyi tonların giydirildiği, alan derinliği içinde ve ardında kalanlar da keyifle seyredildi... elinize sağlık...
Tarih: 20 Aralık 2009, 19:56 - İp: 78.***.**5.205
  ----------------

Benim gözümde çok başarılı bir portre çalışması!
Kadraj,tonlamalar,s/b dengesi;hepsi yerli yerinde.
Kutlarım Onur Bey,
Slm,
Tarih: 20 Aralık 2009, 21:18 - İp: 92.***.**4.215
  ----------------

otgoz

otgoz

çok güzel bir s/b portre özenilerek çalışıldığı belli oluyor,ellerinize sağlık...
Tarih: 22 Aralık 2009, 16:52 - İp: 78.***.**7.179
  ----------------