Üye: fdiker, yasarsah, (2)
Ziyaretçi: 3145

Toplam Üye: 276200

Ardından

Ardından

asipisi

asipisi

Ardından

Eklenme Tarihi : 23 Aralık 2009
Görüntülenme : 1023
Açıklama :

iyi seyirler

İp : 62.***.**3.1

Nikon Özel Teknik Sevis
Ardından yorumları

otgoz

otgoz

ön plandaki ayak izleriyle çalışılan açı çok güzel renkler sıcacık ,ellerinize sağlık...
Tarih: 23 Aralık 2009, 15:56 - İp: 88.***.**0.228
  ----------------

Kumların katkısını kullanmak fotografın görsel katsayısını yükseltimiş bana göre.

Açı da çok iyi geldi, ancak modelinizin yeri konusunda düşünmek gerekecek sanıyorum.
Bir de gökyüzünün bulutsuz kısmının kapsadığı alan
farklı düşünülebilir gibi geldi bana.

Tarih: 23 Aralık 2009, 16:09 - İp: 81.***.**9.81
  ----------------

Kumda ki ayak izleri ters olmuş sanırım... Kumda ki ayak izlerini takip eden gözün model ile buluşması ve modelin sahile bakışı nefis bir kompozisyon olmuş. Elinize sağlık....
Tarih: 23 Aralık 2009, 16:46 - İp: 85.***.**9.12
  ----------------

Yatay kadraj bu karede daha etkili olurdu bana göre ama bu halide çok güzel olmuş elinize sağlık tebrikler
Tarih: 23 Aralık 2009, 16:52 - İp: 88.***.**2.226
  ----------------

açı kompozisyon güzel olmuş tebrikler..
Tarih: 23 Aralık 2009, 16:54 - İp: 85.***.**2.25
  ----------------

dengeli kadrajı ile açısı ile derinliği ile renkleri ile güzel kompozisyon...
bu gözde dikkat çekici fotograftır...
emeğinize sağlık...
saygılar...
Tarih: 23 Aralık 2009, 17:08 - İp: 88.***.**9.80
  ----------------

başarılı çalışmalarınız için tebrikler İlknur hanım
selamlar
Tarih: 23 Aralık 2009, 17:56 - İp: 85.***.**2.250
  ----------------

Gerçekten güzel bir fotoğraf, emeklerinize sağlık...
Tarih: 23 Aralık 2009, 18:01 - İp: 78.***.**6.252
  ----------------

Tüm eleştrileri okudum ama yinede ben fotografa olmuş diyorum...
İzninizlede favorilerimede aldım bile...

Ellerinize sağlık, ilknur hn.

Tebriklerimle...
Selamlarımla...
Tarih: 23 Aralık 2009, 18:03 - İp: 85.***.**7.17
  ----------------

çok güzel gerçekten
elinize sağlık
Tarih: 23 Aralık 2009, 20:47 - İp: 78.***.**2.73
  ----------------