Üye: nedim_yildiz, (1)
Ziyaretçi: 1120

Mardin Sokakları

Mardin Sokakları

gulizaruzun

gulizaruzun

Mardin Sokakları

Makina : Sony Cyber-shot DSC-W55
Objektif / Filtre :
Kategoriler : Şehir
Eklenme Tarihi : 28 Aralık 2009
Görüntülenme : 611
Açıklama :

Haziran 2009

İp : 78.***.**7.10

Nikon Özel Teknik Sevis
Mardin Sokakları yorumları

otgoz

otgoz

çok güzel bir açıdan bakmışsınız,modelli bir çalışma olsaydı ,çok daha güçlü bir fotoğraf olurdu diye düşündüm,ellerinize sağlık...
Tarih: 28 Aralık 2009, 12:09 - İp: 88.***.**9.169
  ----------------

ediz_hakan

ediz_hakan

sayın üye seyit.47 den sonra sizde mardin seyehatini mutlaka olmazsa olmazlaştırmışınız
çok merak ettiğim bir şehir
elinize sağlık
Tarih: 28 Aralık 2009, 20:41 - İp: 78.***.**0.168
  ----------------

Bu tipik dar sokakalarda dolaştım,beni çok eskilere götürdünüz,ellerinize sağlık tebrik ediyorum,biraz eksi pozlama biraz kontrast olabilirmiş.
Tarih: 28 Aralık 2009, 20:45 - İp: 88.***.**0.65
  ----------------

Duvarın rengi harika... Ayrıca duvara gözü tırmalamayan bir yumuşak ton hakim. Bayılırım böyle çekimlere. Elinize Sağlık. Selâmlar...
Tarih: 28 Aralık 2009, 23:32 - İp: 217.***.**7.196
  ----------------