sonsuzluk - Fotoğraf: Berkan Dolapcı Karınca - Fotoğraf: Mustafa Öztürk Örümcek ve su damlaciklari - Fotoğraf: Erdem -öztürk Esir - Fotoğraf: Çağlar Koçoğlu Topaç ve Çocuk... - Fotoğraf: Ahmet Mengüç
18 Şubat 2020, Salı

Üye: recocan, cnrsag, fototeknik, (3)
Ziyaretçi: 1314

Toplam Üye: 278774

Coştum Yine Dalgalanıyorum.

Coştum Yine Dalgalanıyorum.

Coştum Yine Dalgalanıyorum.

Makina : Nikon D200
Objektif / Filtre : Nikon Nikkor 50mm f/1.8
Kategoriler : Deniz
Eklenme Tarihi : 29 Aralık 2009
Görüntülenme : 421
Açıklama :

50 mm ile vapurdan cektigim bir kare Seyrinize Sunarım..

İp : 88.***.**7.162

Coştum Yine Dalgalanıyorum. yorumları

Çok güzel bir s-b çalışması,kadraj ve tonlar çok güzel kutlarım..
Tarih: 29 Aralık 2009, 23:11 - İp: 88.***.**5.103
  ----------------

Tonlar siyah beyaz çin çok güzel ..
Kadraj iyi ...
Benim gözümü büyük imza biraz rahatsız etti , demeden geçemiyeceğm ...
Kutlaım .

Selamlar .
Tarih: 30 Aralık 2009, 16:56 - İp: 78.***.**8.105
  ----------------

Gri ve siyahın tonları çok güzel.
Fakat bazı bölgelerde gri tonda detay olması gereken yerler fazlasıyla beyaz olmuş. Kontrastı biraz yüksek kullanmakyı tercih ettiğinizden. Siz beyazları benim gördüğüm kadar açık görmüyorsanız monitörünüzün kalibrasyon sorunu olabilir ya da bu tonlar tercihinizdir bilemiyorum.
50 mm lensin göze çok hoş görünen açısı ve kompozisyondaki akıcılık çok güzel.
İmza konusunda Selahattin Bey e katılıyorum.
Ellerinize sağlık
Tarih: 30 Aralık 2009, 17:12 - İp: 85.***.**0.177
  ----------------

Ustam hayırlı seneler dılıyorum selamlar...

Ornek bır s-b calısması ayrıca tesekkurler..
Tarih: 31 Aralık 2009, 00:11 - İp: 78.***.**0.202
  ----------------