19 Haziran 2018, Salı

Üye: seka, fdiker, sezzz., (3)
Ziyaretçi: 1332

Beyaz

Beyaz

burcc

burcc

Beyaz

Makina : Nikon Coolpix 7900
Objektif / Filtre : -
Kategoriler : Çiçekler (Evcil)
Eklenme Tarihi : 2 Ocak 2010
Görüntülenme : 553
Açıklama :

.

İp : 88.***.**3.47

Nikon Özel Teknik Sevis
Beyaz yorumları

vedatkosedag

vedatkosedag

merhabalar kadraj başarılı netlikte gayet güzel sadece arka plana bir örtü kullanıp ardında kanlarıda kadroya dahil etmeseydiniz bana göre aekadaki dikkat çekenler hariç çok iyi olmuş elinize emeğinize sağlık.
Tarih: 4 Ocak 2010, 18:48 - İp: 81.***.**2.153
  ----------------

Güzel fotoğraf.
Tebrikler Burçin hanım...
Tarih: 26 Aralık 2010, 10:54 - İp: 94.***.**0.198
  ----------------

Çok güzel bir fotoğraf olmuş...Tebrik ederim...Solda arka alanda görülen çiçek de farklı bir yöne baktığı için fotoğrafa derinlik hissi kazandırmış diye düşünüyorum...Selamlar...
Tarih: 26 Aralık 2010, 11:23 - İp: 85.***.**1.82
  ----------------

güzel kare
kadraj daha iyi degerlendirile bilinirdi
1 poz telafisi ile üzerindeki kirliligi pozlaya bilirdiniz.
arka alan derinligi ve küçük boyuttaki cicek anlam katmış..

tebrikler...
Tarih: 26 Aralık 2010, 12:22 - İp: 95.***.**0.211
  ----------------