Üye: mustekaslan, ertugrulkoca, (2)
Ziyaretçi: 2314

napoletana

napoletana

Eklenme Tarihi : 9 Ocak 2010
Görüntülenme : 493
Açıklama :

yine vazgeçilmez Galata Kulesi...siyah beyaz denemesi...

İp : 85.***.**8.217

Nikon Özel Teknik Sevis
Galata yorumları

şiir gibi...
eski istanbul fotoğrafları gibi..
eskimeyen güzellik..
teşekkürler paylaşım için...
sen istanbulsun istanbul...
her şey sana gelir her kul...

#09.01.2010 16:27:25 tarihinde düzenlendi.
Tarih: 9 Ocak 2010, 16:27 - İp: 193.***.**3.160
  ----------------

Fotografınıza giren ufonun farkındamısınız?
Bu fotografı Ufo uzmanı Haktan Akdoğan'a gönderin.
Tesadüfen çok ilginç bir kare çekmişsiiniz.
Selâmlar...
Tarih: 9 Ocak 2010, 17:51 - İp: 217.***.**5.100
  ----------------

SB nostalji tadında güzel bir kare. Renk tonlamsı göz okşuyor. Tebrikler...
Tarih: 9 Ocak 2010, 18:03 - İp: 85.***.**2.6
  ----------------

Her Kule fotoğrafı birbirinden güzeldir ...
Siyah beyaz olması benim de tercihim ...
Kutlarım Şeli .

Selamlar .
Tarih: 10 Ocak 2010, 14:30 - İp: 78.***.**6.202
  ----------------

tebrikler çok güzel görünüyor..
Tarih: 10 Ocak 2010, 14:50 - İp: 94.***.**8.132
  ----------------

rojbin65

rojbin65

nefis bir kare tebrikler.istanbul hayallerimin şehri her karesi apayrı etkiler beni emeğinize sağlık...
Tarih: 10 Ocak 2010, 18:41 - İp: 88.***.**5.13
  ----------------