Ziyaretçi: 3885

Bir Kış Günü Bursa 2009

Bir Kış Günü Bursa 2009

Bir Kış Günü Bursa 2009

Makina : Sony Cyber-shot DSC-S650
Objektif / Filtre :
Kategoriler : Kış
Eklenme Tarihi : 13 Ocak 2010
Görüntülenme : 489
Açıklama :

BURSA TOPHANE MEYDANI VE TARİHİ SAAT KULESİ. SEYRİNİZE...

İp : 78.***.**0.126

Nikon Özel Teknik Sevis
Bir Kış Günü Bursa 2009 yorumları

Başarıyla pozlanmış bir kış karesi.
Tebrikler,
Selamlar,
Tarih: 13 Ocak 2010, 16:22 - İp: 87.***.**0.143
  ----------------

Karın dokusunu algıladığımız bir fotoraf ...
Kadraj güzel .
Kutlarım Volkan Bey .

Selamlar.
Tarih: 13 Ocak 2010, 16:44 - İp: 78.***.**7.201
  ----------------

Bursa'dan güzel bir kış manzarası. Elinize sağlık....
Tarih: 13 Ocak 2010, 16:45 - İp: 85.***.**1.130
  ----------------

kadraj ve görselliği ile keyifli bir kare.tebrikler.izmirden selamlar
Tarih: 13 Ocak 2010, 19:46 - İp: 78.***.**7.118
  ----------------

bs

bs

güzel manzara elinize sağlık
Tarih: 13 Ocak 2010, 20:59 - İp: 88.***.**5.248
  ----------------