Üye: genckartal, fdiker, zafercankiri, hural, (4)
Ziyaretçi: 1102

Kardeşim Özgürmarti..

Kardeşim Özgürmarti..

Kardeşim Özgürmarti..

Makina : Panasonic Lumix DMC-FZ50
Objektif / Filtre : Uv
Eklenme Tarihi : 16 Ocak 2010
Görüntülenme : 986
Açıklama :

MARTILARI ÇOK SEVEN ÖZGÜRMARTİ SENİN İÇİN.
BEĞENİRSEN MUTLU EDERSİN BENİ..
ÇOK SEVDİĞİM EVLATLAR İLGİLERİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.
FARUK FAYZİN AMCANIZ...

İp : 88.***.**4.33

Nikon Özel Teknik Sevis
Kardeşim Özgürmarti.. yorumları

nefis olmuş fayzin amca tamer abinin nefis bir karesi olmuş tebrikler..
Tarih: 18 Ocak 2010, 23:36 - İp: 94.***.**0.127
  ----------------

Çok başarılı bir çalışma Faruk amca eline emeğine sağlık tebrikler ve selamlar
Tarih: 19 Ocak 2010, 00:47 - İp: 78.***.**9.47
  ----------------

çok harika kare emeğinize sağlık Faruk amcam...
Güzel insanı çok güzel görmüşsünüz.dostluklar daim olsun....
saygı ve sevgilerimle...
Tarih: 21 Ocak 2010, 20:51 - İp: 78.***.**0.1
  ----------------

candys

candys

ÇOKKK GÜZELLL
TEBRİKLER
Tarih: 21 Ocak 2010, 21:03 - İp: 88.***.**1.104
  ----------------

çok güzel ellerine sağlık faruk amca tamer abi iyi çıkmış
Tarih: 26 Ocak 2010, 19:12 - İp: 85.***.**7.9
  ----------------