Üye: borakara, (1)
Ziyaretçi: 748

Toplam Üye: 277327

Safranbolu-eski Hükümet Konağı

Safranbolu-eski Hükümet Konağı

sizofrenix

sizofrenix

Safranbolu-eski Hükümet Konağı

Makina : Fujifilm FinePix S5000 Z
Objektif / Filtre :
Kategoriler : Mimari
Eklenme Tarihi : 26 Ocak 2010
Görüntülenme : 809
Açıklama :

Tarihe Adım atarken..

İp : 85.***.**1.174

Nikon Özel Teknik Sevis
Safranbolu-eski Hükümet Konağı yorumları

İlk fotoğrafınız olduğu için , "fotoğrafa ilk adımı atarken" diyelim ...
Simetri , kadraj , tonlama ... hepsi çok iyi ...
Bir tek model eksik merdivenlerde ...
Kutlarım .

Selamlar .
Tarih: 26 Ocak 2010, 20:22 - İp: 88.***.**6.178
  ----------------

rocktrak

rocktrak

harika bir simetri fotoğrafı olmuş
kadraj harika

fakat dijital müdahalenizle bence güzelim fotoğrafınızı bozmuşsunuz

siyah beyaz uygulamasının daha hoş duracağını düşünüp fotonuzu hemen bilgisayarıma indirip siyah beyaz uyguladım ve böylece dijital müdahelinin etkileri de bir bakıma kayboldu ve ortaya çok daha iyi bir kare çıktı...

bence bu kareyi tekrar siyah beyaz olarak mutlaka yükleyiniz...

tebrikler, elinize, gözünüze sağlık...
Tarih: 28 Ocak 2010, 20:20 - İp: 88.***.**4.124
  ----------------