Üye: kayseri, tovarishch, tatli, (3)
Ziyaretçi: 4825

İbadet

İbadet

İbadet

Makina : Sony Cyber-shot DSC-W150
Eklenme Tarihi : 14 Şubat 2010
Görüntülenme : 489
Açıklama :

ibadet in yeri yok...

İp : 95.***.**3.9

Nikon Özel Teknik Sevis
İbadet yorumları

rosens

rosens

çünki her yer mescid.. her yer namazgah, temiz olduktan sonra
Tarih: 15 Şubat 2010, 17:17 - İp: 95.***.**4.17
  ----------------

İbadet ederken gösterişten uzak olmayı,Allah ile başbaşa olurken yalnızlığı ne kadar beğeniyorsam;ibadet vakti geldiğinde gösterilen samimi fütursuzluğu da bir o kadar takdir ediyorum.Burada anahtar kelime"samimi fütursuzluk"gösterişten arınmış!
Ellerinize sağlık Kazım Bey,
Selamlar,
Tarih: 15 Şubat 2010, 21:33 - İp: 95.***.**4.2
  ----------------

atomicmass

atomicmass

Ben de cok beğendim.En sağdaki arkadaşın hırkasındaki barış işareti de çok güzel olmuş...
Tebrikler.
Tarih: 8 Nisan 2010, 12:11 - İp: 193.***.**5.40
  ----------------

rekton

rekton

Fotoğrafların arasında dolaşırken rast geldim. Güzel ve tasviri yüksek bir sunum. Tebrik ederim. Selamlar, saygılar.
Tarih: 14 Nisan 2010, 17:32 - İp: 88.***.**7.165
  ----------------

z_b_k

z_b_k

Çok anlamlı,hele ki bu zamanda böylesini görmek .... Emeğinize sağlık ...
Tarih: 16 Mayıs 2011, 11:32 - İp: 88.***.**2.7
  ----------------