Üye: nedim_yildiz, candeger, (2)
Ziyaretçi: 599

Toplam Üye: 276219

Kirazcı

Kirazcı

kitiara

kitiara

Kirazcı

Makina : Canon EOS 400D
Objektif / Filtre : Canon EF 50mm f/1.8
Eklenme Tarihi : 16 Şubat 2010
Görüntülenme : 4440
Açıklama :

bursa gezisinden

İp : 78.***.**4.33

Nikon Özel Teknik Sevis
Kirazcı yorumları

ben sevdim bu kadrajı tonlamayı özellikle modelin fotografa verdiği gücü izleyeni hem düşündüren hem güldüren bir kompozesi var

çek iyi emeginize saglık
Tarih: 16 Şubat 2010, 20:20 - İp: 188.***.**7.161
  ----------------

çek iyi degil

çok iyi
Tarih: 16 Şubat 2010, 20:22 - İp: 188.***.**7.161
  ----------------

Bu içten gülüşü bende çok beğendim Deniz hanım ellerinize sağlık tebrikler ediyorum.
Tarih: 16 Şubat 2010, 20:43 - İp: 85.***.**7.254
  ----------------

Anadolu kadınının masum, utangaç, saf ve temiz halini çok güzel yansıtmışsınız. Tebrik ederim.

#16.02.2010 21:27:52 tarihinde düzenlendi.
Tarih: 16 Şubat 2010, 21:26 - İp: 92.***.**4.2
  ----------------

aergan

aergan

Çok güzel fotoğraf çok beğendim, emeğinize sağlık. Tebrikler..
Tarih: 17 Şubat 2010, 07:22 - İp: 195.***.**0.66
  ----------------

mozdmr

mozdmr

kutlarım...
tebrikler...
Tarih: 17 Şubat 2010, 08:58 - İp: 88.***.**2.239
  ----------------

Renkler , kontrast , pozlama , enstantane çok başarılı ama bu fotoğrafta ilk bakışta dikkat çeken ve öne çıkan özellik "netlik" - bunda da krediyi sizle beraber ( müsaade ederseniz ) 50 mm lense vermek gerekiyor . Bu fotoğraf , sabit mm lenslerin , görüntü kalitesinde zoom objektiflere göre üstünlüğünü gözler önüne seriyor .

Tebrikler ...
Tarih: 17 Şubat 2010, 09:27 - İp: 78.***.**3.4
  ----------------

sbf.85

sbf.85

çok doğal bir kare, kadrajı da güzel olmuş, elinize sağlık,tebrikler...
Tarih: 17 Şubat 2010, 09:53 - İp: 212.***.**8.212
  ----------------

firaticus

firaticus

çok güçlü bir kompozisyon.
tebrik ediyorum
Tarih: 17 Şubat 2010, 17:28 - İp: 78.***.**2.226
  ----------------

puskas

puskas

Tarih: 17 Şubat 2010, 19:54 - İp: 95.***.**6.15
  ----------------