25 Eylül 2017, Pazartesi

Üye: mtnkdd, (1)
Ziyaretçi: 621

Toplam Üye: 276021

İlk Model İlk Fotoğraf

İlk Model İlk Fotoğraf

eddabiyat

eddabiyat

İlk Model İlk Fotoğraf

Eklenme Tarihi : 18 Şubat 2010
Görüntülenme : 478
Açıklama :

Makine henüz yeni.Daha çözebilmiş bile değilim Bu acemiyi yorum ve tavsiyelerinizden mahrum bırakmayın
Sevgiler...

İp : 88.***.**2.102

Nikon Özel Teknik Sevis
İlk Model İlk Fotoğraf yorumları

netliği güzel,ama model yüzünde biraz patlama oluşmuş birde kadraj biraz daha geniş tutulmalıydı diye düşünüyorum şahsi kanaatimce..
ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler..
Tarih: 18 Şubat 2010, 12:30 - İp: 85.***.**7.212
  ----------------

Burda vurgulanmak istenen gözlerse,sorun yok.Güzel bir bakış.Tebrikler...
Bu arada modelınızıde tebrık ederım.
ilk fotografım demissiniz,valla gayet iyi başlangıç derim.SAYGILARIMLA...
Tarih: 18 Şubat 2010, 13:33 - İp: 95.***.**3.237
  ----------------

DÜZELTME...
ilk fotografınız degılmıs pardon,yanlış anladım.Kusurabakmayın...
Tarih: 18 Şubat 2010, 13:38 - İp: 95.***.**3.237
  ----------------

ve dedim

kadrajınızda kasların üstünü alamdan gözler karenin sag orta üst kısnıda soada sal gene davam eden bir kadraj..

ama çekim açınız poziyerliğiniz çok iyi

emeginize saglık
Tarih: 18 Şubat 2010, 14:11 - İp: 188.***.**2.29
  ----------------

alina biraz fazla pay verilmis. pozlama ve isik kullanimi yuzdeki hafif patlamya ragmen basarili,

tebriklerimle..
Tarih: 18 Şubat 2010, 14:25 - İp: 47.***.**6.58
  ----------------