Ziyaretçi: 1517

İstanbulda Kadın Şahika Öner

İstanbulda Kadın Şahika Öner

İstanbulda Kadın Şahika Öner

Makina : Olympus Stylus 1040
Eklenme Tarihi : 20 Şubat 2010
Görüntülenme : 414
Açıklama :

Hayalleri var

Hiç bitmeyen

Sevdası var, hiç sönmüyen

Sadece bir tanesi İSTANBULDAN

İp : 88.***.**2.46

Nikon Özel Teknik Sevis
İstanbulda Kadın Şahika Öner yorumları

Biraz daha yaklaşıp , ya da pc de croplayarak soldaki metal direkleri kadraj dışına iteleseydiniz diye geçti aklımdan ...
Kutlarım Şahika Hanım .

Selamlar .

#20.02.2010 12:32:43 tarihinde düzenlendi.
Tarih: 20 Şubat 2010, 12:32 - İp: 85.***.**0.8
  ----------------

Şahika hanım
Güzel kare elinize sağlık

MARDİN'den sevgiler
Tarih: 21 Şubat 2010, 08:18 - İp: 88.***.**5.90
  ----------------

Fotografınızı görünce ilk aklıma soldaki o siyah karaltıyı oluşturan şey,herneyse kadraja dahil edilmeseymiş, çok çok daha güzel fotograf olurmuş duygusu geçti...

Ama herşeye rağmen duygusu olan güzel bir fotograf olmuş, ellerinize sağlık Şahika hn.

Tebriklerimle...
Selamlarımla...
Tarih: 21 Şubat 2010, 09:12 - İp: 88.***.**9.148
  ----------------

3kara4

3kara4

biraz sancak yapsaydın çok çok daha güzel olurdu tebrikler
Tarih: 3 Mart 2010, 21:55 - İp: 88.***.**5.118
  ----------------