Ziyaretçi: 3014

Kadiköyden Bunlar-şahikaöner

Kadiköyden Bunlar-şahikaöner

Kadiköyden Bunlar-şahikaöner

Makina : Olympus Stylus 1040
Eklenme Tarihi : 22 Şubat 2010
Görüntülenme : 356
Açıklama :

Kadiköy balıkçılar Çarşısı

İp : 88.***.**5.166

Nikon Özel Teknik Sevis
Kadiköyden Bunlar-şahikaöner yorumları

elinize saglık şahika hanım güzel paylaşım selamlar
Tarih: 23 Şubat 2010, 10:59 - İp: 88.***.**7.69
  ----------------

olsa da yesek hani. ellerinize sağlık selamlar.
Tarih: 23 Şubat 2010, 11:05 - İp: 85.***.**8.151
  ----------------

Dün önünden geçmiştim bende...
Çokta severim bu çarşıyı...
Güzel bir paylaşım...
Selamlarımla...
Tarih: 23 Şubat 2010, 11:09 - İp: 85.***.**9.104
  ----------------

Guzel sunum elınıze saglık..
Tarih: 23 Şubat 2010, 16:40 - İp: 78.***.**8.185
  ----------------

istah acan bir anlatim. pazardaki kalabaligi da kadraja dahil etseydiniz anlatim guclenirdi dusuncesindeyim.

selamlar.
Tarih: 23 Şubat 2010, 17:10 - İp: 47.***.**6.58
  ----------------

hsk

hsk

güzel bir geniş açı çekimi
emeğinize sağlık
Tarih: 23 Şubat 2010, 17:36 - İp: 88.***.**9.20
  ----------------