Üye: melihcan07, fdiker, mehmet.87, mgfoto, turangroup, vuqo, rezzanarpaci, (7)
Ziyaretçi: 621

Bisiklet

Bisiklet

aday74

aday74

Bisiklet

Eklenme Tarihi : 1 Mart 2010
Görüntülenme : 399
Açıklama :

Mersin-Atatürk Parkı

İp : 78.***.**9.90

Nikon Özel Teknik Sevis
Bisiklet yorumları

açı güzel.renkler harika.
Tarih: 1 Mart 2010, 20:46 - İp: 62.***.**7.195
  ----------------

Etkileyici kontrast ve güzel bir kadraj. Elinize sağlık...
Tarih: 1 Mart 2010, 21:54 - İp: 85.***.**4.235
  ----------------

Selam Hüdai Bey.
16mm ve çok güzel bir sonuç
Kutlarım.
Tarih: 1 Mart 2010, 22:04 - İp: 95.***.**4.55
  ----------------

cok guzel sigdirmissiniz tebrikler kadraji ve renkleri ile goz oksayan karelerden selamlar ve saygilar
Tarih: 1 Mart 2010, 22:22 - İp: 82.***.**2.17
  ----------------

eline saglık komşu aynı bisiklet bizim parktada var selamlar
Tarih: 2 Mart 2010, 10:31 - İp: 78.***.**4.203
  ----------------

omby

omby

geniş açı verkler çok etkileyici.tebrik ve selamlar
Tarih: 29 Ekim 2010, 01:10 - İp: 88.***.**9.23
  ----------------

Waaauw!!!Dedim...
Tebrik ederim.Çok güzel olmus.
Elinize saglık
Selamlar...
Tarih: 29 Ekim 2010, 01:12 - İp: 95.***.**6.114
  ----------------