Üye: mutlu06, fdiker, hybrid_07, firatbaysu, durumedia, (5)
Ziyaretçi: 1183

Mısır Şubat 2010

Mısır Şubat 2010

huludag

huludag

Mısır Şubat 2010

Makina : Canon PowerShot G10
Objektif / Filtre :
Kategoriler : Çalışan İnsan
Eklenme Tarihi : 17 Mart 2010
Görüntülenme : 357
Açıklama :

piramitler yeniden

İp : 78.***.**2.104

Nikon Özel Teknik Sevis
Mısır Şubat 2010 yorumları

aergan

aergan

Çok güzel bir belge fotoğrafı olmuş, restore edilen pramitler belki bir süre sonra eski halini sadece fotoğraflarda görebilicez. Kompozisyon güzel.

Acemi bir arkadaştan tavsiye istersen ; güzel bir belge fotoğrafı ama ben işçinin yüzünde netlik görmeyi tercih ederdim. Hatta malası elinde harç karıyo olsa süper olurdu. Gerçi fotoğraf çektiğimiz şartları düşününce bunların hepsinin bir araya gelme ihtimalinin çok minicik olduğunun da farkındayım.
Tarih: 19 Mart 2010, 18:07 - İp: 88.***.**3.150
  ----------------

HULUDAG
Tarih: 19 Mart 2010, 19:34 - İp: 88.***.**0.205
  ----------------

mustafaonur

mustafaonur

Hakan Abi çok güzel Piramitler de çalışan Ustalar.
Eline sağlık teşekkür ederiz...
Tarih: 21 Mart 2010, 03:25 - İp: 95.***.**5.24
  ----------------

mustafaonur

mustafaonur

#21.03.2010 03:28:22 tarihinde düzenlendi.
Tarih: 21 Mart 2010, 03:27 - İp: 95.***.**5.24
  ----------------

güzel tebrikler
Tarih: 21 Mart 2010, 09:29 - İp: 213.***.**9.126
  ----------------