Üye: ffiliz07, megabre, (2)
Ziyaretçi: 3910

Sarı Kız Efsanesi

Sarı Kız Efsanesi

Sarı Kız Efsanesi

Eklenme Tarihi : 29 Mart 2010
Görüntülenme : 3716
Açıklama :

tüm nf dostlarının yorum ve beğenilerine,,,
selam ve sevgi ile...

sarı kız tepesinde dilek tutanların bıraktığı izlerden...

İp : 193.***.**3.47

Nikon Özel Teknik Sevis
Sarı Kız Efsanesi yorumları

sultann

sultann

İlginç bir kare. Eriyen mumlar, adanan adaklar.

Bazı taşlara bağlanan çaputlar. Dolu dolu bir kadraj.

Ben inanmam böyle şeylere. Eğer bir isteğin, bir dileğin varsa dualarınla yaradandan isteyeceksin.

Gerisi hikaye zaten.

Ortamı anlatmak adına çekim açınız hoş. Sayenizde sarı kız tepesini de görmüş olduk.

Kutlarım Turgut bey. Sevgilerimle.

edit: imla hatası düzeltildi.:

#29.03.2010 13:27:16 tarihinde düzenlendi.
Tarih: 29 Mart 2010, 13:23 - İp: 81.***.**2.215
  ----------------

rekton

rekton

Son noktaya geldik. Paylaşımın için çok teşekkürler. Emeğinize, elinize sağlık. tebrikler.
Tarih: 29 Mart 2010, 15:35 - İp: 85.***.**2.207
  ----------------

Psikolojik etkisi olduğu doğru ...
Bu doğrunun oluşmasında , kişinin mistik güçlere kesin inanmış olması gerekiyor ...
İnsanımızın renklerinden ve gerçeklerinden ...
Kutlarım Hocam .

Selamlar .
Tarih: 29 Mart 2010, 17:27 - İp: 88.***.**0.4
  ----------------

Turgut bey
Güzel paylaşım olmuş
Elinize sağlık

MARDİN'den sevgiler
Tarih: 29 Mart 2010, 18:46 - İp: 85.***.**4.214
  ----------------

Sultan Hn iyi özetlemiş konuyu.
Ben de benzer düşünüyorum bu dilek/adak işlerinde.
Ama işin psikolojik,teslimiyet boyutu da dikkate alınmalı tabi.
Gidip görmediğimiz bir yeri tanıttınız bize Turgut Bey,
Ellerine sağlık,
Selamlar,

#29.03.2010 22:39:51 tarihinde düzenlendi.
Tarih: 29 Mart 2010, 22:40 - İp: 95.***.**4.2
  ----------------