24 Ocak 2018, Çarşamba

Üye: romeo88, (1)
Ziyaretçi: 643

Toplam Üye: 276417

Çadırın Çocukları

Çadırın Çocukları

Çadırın Çocukları

Eklenme Tarihi : 8 Nisan 2010
Görüntülenme : 916
Açıklama :

& Bir Yudum Nefis Muhasebesi,
& Bir Yaşam Dersi Gösterisi...

BİZ ÇADIRIN ÇOCUKLARIYIZ

Çadırın Çocukları Fotoğraf Gösterisi Mersin Fotoğraf Derneği'nde Bu gece itibari ile yapılmıştır.

Ragıp Sarı

Selam ve Sevgilerimle

http://www.fotoritim.com/yazi/ragip-sari--cadirin-cocuklari

İp : 88.***.**3.122

Beyatlı Foto
Çadırın Çocukları yorumları

iyi çekim açısı iyi kompoze

emeginize saglık
Tarih: 8 Nisan 2010, 21:26 - İp: 188.***.**3.166
  ----------------

ismailer

ismailer

çok başarılı ellerine sağlık.
Tarih: 8 Nisan 2010, 21:29 - İp: 88.***.**1.122
  ----------------

rosens

rosens

emeğinize sağlık... fotoğrafın , sizden geldiğini tahmin etmemiz gerekirdi=))...
Tarih: 8 Nisan 2010, 22:49 - İp: 188.***.**1.10
  ----------------

ekran ayarlarım beni yanıltıyorda olabilir ; son üç fotografına pc de yaptığın her ne ise gözü çok rahatsız edici aşırılıkta....
çekim açın ve kadraj yerleşimin dikkat çekici...
güzel kompozisyonlu çalışmalardan...
emeğine sağlık...
saygılar...
Tarih: 8 Nisan 2010, 23:23 - İp: 88.***.**2.200
  ----------------

Tarih: 9 Nisan 2010, 00:54 - İp: 78.***.**1.202
  ----------------

eline saglik usta, nefis hepsi,
selamlar
Tarih: 9 Nisan 2010, 11:16 - İp: 82.***.**5.230
  ----------------

kadraji, kompozisyonu ve renkleriyle guzel bir calisma, elinize saglik
Tarih: 9 Nisan 2010, 13:59 - İp: 87.***.**5.250
  ----------------

Ragıp Bey,çalışmalarınızı hararetle,beğenerek izliyorum.
Ben de son bir-iki çalışmanız hakkında Rabia Hn ile benzer düşünüyorum.Farklı denemelere elbet saygım var ama dokuyu zorladığınız gibi bir his edindim.
Rabia Hn.a"bir tek siz dediniz"demişsiniz,özellikle onun için belirtmek istedim
Emeklerinize sağlık,
Selamlar,
Tarih: 13 Nisan 2010, 13:01 - İp: 87.***.**0.143
  ----------------

güzel kompozisyon olmuş.
Tarih: 13 Nisan 2010, 14:01 - İp: 62.***.**7.201
  ----------------

ada-su

ada-su

farklı açıdan güzel masum bir kare olmuş
kutlarım...
Tarih: 13 Nisan 2010, 14:06 - İp: 88.***.**7.2
  ----------------