Ziyaretçi: 3747

Sokakta Bir Yabancı ...

Sokakta Bir Yabancı  ...

Sokakta Bir Yabancı ...

Makina : Canon EOS 450D
Objektif / Filtre : Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM
Eklenme Tarihi : 12 Nisan 2010
Görüntülenme : 1503
Açıklama :

Üsküdar'da Sokak ...

İp : 85.***.**6.163

Nikon Özel Teknik Sevis
Sokakta Bir Yabancı ... yorumları

ada-su

ada-su

emeğine sağlık yine senin tarzında çok
güzel bir siyah beyaz fotoğraf izledim...
kutlarım...
Tarih: 12 Nisan 2010, 11:15 - İp: 88.***.**2.255
  ----------------

cok guzel bir sokak selahattin abi kadraj yine cok basarili tebrikler ve selamlar
Tarih: 12 Nisan 2010, 11:23 - İp: 82.***.**2.17
  ----------------

Modelin yeri, sokağın perspektifi ve tonlar çok başarılı.
Ellerine sağlık Selahattin abi.
Tarih: 12 Nisan 2010, 12:24 - İp: 85.***.**7.45
  ----------------

tonlarından ve kadrajdaki özeninden açmadan Selahattin Abinin fotoğrafı dedim
tebrikler...
Tarih: 12 Nisan 2010, 12:28 - İp: 92.***.**5.200
  ----------------

rekton

rekton

Bu tarihi doku içinde gerçekten yabancılığı yansıtan bir kare . Kutlarım. Selamlar, saygılar.
Tarih: 12 Nisan 2010, 12:31 - İp: 85.***.**7.171
  ----------------

Tarihten ders alıp güne dönmek... dedi bana.

Emeğine sağlık dostum selamlar...
Tarih: 12 Nisan 2010, 12:37 - İp: 95.***.**7.50
  ----------------

Üsküdar'ın fotografa yakışan bir sokağı bulunmuş...
kadraj yerleşimini,taş dokuyu ve S-B nın dengesini sevdim...
emeğinize sağlık hocam...
saygılar...
Tarih: 12 Nisan 2010, 12:53 - İp: 88.***.**1.213
  ----------------

emirx

emirx

hocam sizden feyz almamak mümkün deil ellerinize emeğinize sağlık
Tarih: 12 Nisan 2010, 12:56 - İp: 88.***.**7.114
  ----------------

sultann

sultann

Burası eğer bir üsküdarlı olarak gözlerim beni yanıltmıyorsa, Yeni Caminin balıkpazarıının karşısına açılan kapısından girilen avlu.

s/b tonlar , doku ,modelin yeri, derinlik her zamanki gibi çok hoş olmuş.

Kutlarım Selahattin abi. Selam ve Sevgilerimle.
Tarih: 12 Nisan 2010, 13:08 - İp: 81.***.**1.33
  ----------------

Bu sokağı görür görmez tanıdım. Caminin avlusuna çıkan ara yol. Tarihi dokuyu SB güzel fotograflamışsınız. Elinize sağlık....
Tarih: 12 Nisan 2010, 13:14 - İp: 85.***.**4.133
  ----------------