Üye: mutlu06, dramazan682, (2)
Ziyaretçi: 1083

Moda’dan Bakış..

Moda’dan Bakış..

Moda’dan Bakış..

Makina : Panasonic Lumix DMC-FZ50
Objektif / Filtre : Uv+w 0. 5
Eklenme Tarihi : 20 Nisan 2010
Görüntülenme : 602
Açıklama :

İSTANBUL-KADIKÖY'DEN MODA'YA YÜRÜYÜŞ KARELERİMDEN.
İLGİLERİNİZE SUNARIM..TEŞEKKÜR EDERİM.
FARUK FAYZİN AMCANIZ...

İp : 88.***.**6.160

Nikon Özel Teknik Sevis
Moda’dan Bakış.. yorumları

Faruk Amcam güzel bakış olmuş,
Yoksunuz diyede merak etmiştim
Sıhat ve Afiyet dilerim.
Saygı ve Sevgiler
Tarih: 20 Nisan 2010, 21:32 - İp: 88.***.**9.244
  ----------------

apertura

apertura

denizle kara arasındaki pus ilgi çekici. gökyüzündeki kasveti de beğendim. güzel bir s&b olmuş.
elinize sağlık.
Tarih: 20 Nisan 2010, 23:44 - İp: 88.***.**8.74
  ----------------

istanbuldan guzel ve degisik bir kare tebrikler Faruk Amca selamlar ve saygilar
Tarih: 21 Nisan 2010, 00:23 - İp: 82.***.**2.17
  ----------------

fdemirhan

fdemirhan

Faruk amcam,
s/b fotograflar sana yakışıyor.
Tarih: 21 Nisan 2010, 00:36 - İp: 85.***.**6.161
  ----------------

emeğinize sağlık Faruk amcam...
saygı ve sevgilerimle
Tarih: 21 Nisan 2010, 01:05 - İp: 94.***.**2.103
  ----------------

siyah beyazı yakıştığı başarılı bir çalışma tebrikler Faruk bey amca
emeğinize sağlık
selam ve saygılarımla
Tarih: 21 Nisan 2010, 01:08 - İp: 88.***.**3.51
  ----------------

s/b yakismis tonlari kadraji cok cok guzel,eline saglik Faruk amca,selamlar
Tarih: 21 Nisan 2010, 09:53 - İp: 82.***.**5.230
  ----------------

sağ üst köşedeki yazıyı görerek, bu güzel siyahbeyaz fotoğrafın paylaşımı için, elinize sağlık. selamlar faruk amca.
Tarih: 21 Nisan 2010, 14:36 - İp: 88.***.**7.4
  ----------------

Fotoğraf "aslına rücû etmiş" karenizde Faruk Amca ...
Kutlarım .
Selamlar .
Tarih: 21 Nisan 2010, 22:04 - İp: 85.***.**9.202
  ----------------

Sayfalarda gözlerden ırak kalmış anıları saklı bir kare misali çalışma olmuş faruk amca..
Bir an için eski günleri canlandı hayalimde sahil .
Taş ile doldurulduğu moda olsun üsküdar sahili olsun; kıyıları kaygı ile seyretmiştik dolarken on;onbeş yıl öncelerinde ..
Belkide en güzeli tasarlanmıştı ;yalılardan kıyılara yaklaşa bilmemiz açısından; biz avam için
Nasılda özledim istanbulu
Özlem ile birlikte giderildi içimdeki fırtına
teşekkürler şahsım adına;selam ve hürmetler ederim..
Tarih: 21 Nisan 2010, 23:59 - İp: 81.***.**7.181
  ----------------