Ziyaretçi: 2943

382 Çoban

382  Çoban

kad-ir

kad-ir

382 Çoban

Eklenme Tarihi : 25 Nisan 2010
Görüntülenme : 477
Açıklama :

seferihisar/teos

İp : 78.***.**4.58

Nikon Özel Teknik Sevis
382 Çoban yorumları

kertezel

kertezel

Tebrikler. Etkiliyeci bir çalışma ; açısıyla, tonlamasıyla.. bol fotoğraflı günler dilerim.
Tarih: 25 Nisan 2010, 08:53 - İp: 81.***.**5.159
  ----------------

bence herşeyile harika bir fotoraf.kadraj,renkler çok güzel.
tebrikler Kadir bey.
Tarih: 25 Nisan 2010, 09:06 - İp: 62.***.**7.90
  ----------------

11 e 16 tinin fakidabu iste koyunlar,coban,gökyüzü,yesiller ve doga hepsi bir bütün olmus ne güzel bir tema bakis acinis ve kadra cok güzel olmus
Kadir Bey, tesekkürler
Tarih: 25 Nisan 2010, 10:26 - İp: 84.***.**7.247
  ----------------

Nefis bir kadraj. Çobanda sürülerinin başında. Bulutlar şık durmuş. Elinize sağlık...
Tarih: 25 Nisan 2010, 12:45 - İp: 85.***.**9.12
  ----------------

Çok güzel bir çekim olmuş Kadir bey ellerinize sağlık tebrikler ediyorum.
Tarih: 25 Nisan 2010, 13:56 - İp: 88.***.**1.246
  ----------------

Bence çok güzel bir kompozisyon olmuş..
Güzel fotograf...
Elinize sağlık..
Tarih: 25 Nisan 2010, 14:43 - İp: 88.***.**0.116
  ----------------

mydemir09

mydemir09

Kadir Hocam,

Geniş açının etkisini çok hoş..

Renkler ve kadraj da göz alıcı olmuş..

TEBRİKLER
Tarih: 25 Nisan 2010, 14:47 - İp: 81.***.**0.154
  ----------------

Güzel açı,güzel kopozisyon!
Tebrikler Kadir Bey,
Selamlar,
Tarih: 28 Nisan 2010, 19:24 - İp: 95.***.**4.2
  ----------------