Üye: tatli, wxxw67, hural, obsesifnes, (4)
Ziyaretçi: 2180

İstanbul ’10

İstanbul ’10

onrkorkmaz

onrkorkmaz

İstanbul ’10

Makina : Canon EOS 40D
Objektif / Filtre : Canon EF 50mm f/1.8 II
Eklenme Tarihi : 26 Nisan 2010
Görüntülenme : 421
Açıklama :

İzleyen herkese teşekkürler

İp : 212.***.**0.103

Nikon Özel Teknik Sevis
İstanbul ’10 yorumları

Bence gayet güzel bir fotograf...
Elinize sağlık..
Tarih: 26 Nisan 2010, 15:33 - İp: 88.***.**0.116
  ----------------

darkrain

darkrain

güzel bi kompozisyon
Tarih: 26 Nisan 2010, 22:14 - İp: 85.***.**4.42
  ----------------

sethjacket

sethjacket

beyazlar yerli yerinde ama az daha siyaha ihtiyac varmıs gibi sayın arkadasım. belki ekran kalibrasyon farkından sebep olabilir bu bendeki solukluk. yada şahsi tercihinizdir emin olamadım !
ama bu guzel fotograf az daha siyahla daha da albenili ve amaca hizmet eder hale getirilebilirmiş.
saygılar.
Tarih: 4 Kasım 2010, 22:17 - İp: 88.***.**8.181
  ----------------

Dik kadraj ve fotografta kullandiginiz yonlendirici cizgileri basarili buldum. Basarili bir insan manzarasi.
Tarih: 5 Kasım 2010, 10:48 - İp: 47.***.**6.115
  ----------------

Fotoğrafınızda gözü hareket ettiren ve derinlik katan ögeler başarı ile verilmiş. Modelin yeri ve ön ve art alandaki fluluklar iti verilerek modelin ön plana çıkması gayet başarılı bir şekilde sağlanmış. Naçizane kadrajınızı dar buldum ayrıca bu şekilde üst kısımda geniş verilen çerçevelerin de gözde fotoğrafı dar algılama sorununa sebep olduğunu düşünmekteyim.

İyi bir fotoğraf tebrik ederim.

Saygılarımla..
Tarih: 5 Kasım 2010, 11:17 - İp: 178.***.**2.175
  ----------------