25 Eylül 2017, Pazartesi

Üye: fntue, selametzade, borisko, mehmet.87, (4)
Ziyaretçi: 1594

Toplam Üye: 276019

Değirmenlere Karşı

Değirmenlere Karşı

asipisi

asipisi

Değirmenlere Karşı

Eklenme Tarihi : 27 Nisan 2010
Görüntülenme : 1275
Açıklama :

iyi seyirler

İp : 62.***.**3.1

Nikon Özel Teknik Sevis
Değirmenlere Karşı yorumları

_mariposa_

_mariposa_

Ilk yorum benden
Fotografda ki derinlik ve kadraj cok guzel
Basarili bir calisma olmus
Tarih: 27 Nisan 2010, 16:49 - İp: 200.***.**3.226
  ----------------

Ya ne kabiliyetli arkadaşlar var burada böyle. Harika bir fotoğraf. Kompozisyon mükemmel. Sadece yukarıda az boşluk olabilirdi diyorum.
Tarih: 27 Nisan 2010, 16:55 - İp: 88.***.**2.77
  ----------------

eroltuna

eroltuna

çok başarılı çalışma tebrikler...
Tarih: 27 Nisan 2010, 17:16 - İp: 88.***.**0.14
  ----------------

Tebrik ederim.Usta işi bir fotograf.Bol fotograflı günler dileğimle...
Tarih: 27 Nisan 2010, 17:23 - İp: 88.***.**3.185
  ----------------

çok güzel bir hdr çalışması olmuş,,,
ancak 1/3 oranı gök yüzünden yana kullanılsaydı daha iyi olurdu diye düşündüm,,,
emeğinize sağlık, teşekkürler...
Tarih: 27 Nisan 2010, 17:41 - İp: 193.***.**3.47
  ----------------

Cidden mükemmel olmuş bana göre
müthiş sonuç, çok tebrik ederim.
Tarih: 27 Nisan 2010, 17:42 - İp: 212.***.**1.146
  ----------------

Çok güzel bir HDR çalışması kutlarım ...
Tarih: 27 Nisan 2010, 18:08 - İp: 88.***.**3.37
  ----------------

yoruk45

yoruk45

İlknur Hanım başarılı bir çalışma..elinize sağlık...
Tarih: 27 Nisan 2010, 19:02 - İp: 88.***.**5.39
  ----------------

daha önce paylaşılan Değirmenler başlıklı fotografın HDR si güzeldi ama kadrajı iyi değildi...
bu fotografın kadrajı ve çekim açısı çok iyi ama HDR'nin gökyüzünü sarıya çaldırması güzel gelmedi gözüme sanki....
yinede genel anlamdan seyri güzeldir...
emeğine sağlık fotodaşım...
selamlar...
Tarih: 27 Nisan 2010, 19:12 - İp: 88.***.**7.111
  ----------------

ipsori

ipsori

derinliğiyle etkileyici bir çalışma.
teşekkürler
Tarih: 27 Nisan 2010, 19:27 - İp: 88.***.**9.129
  ----------------