Ziyaretçi: 3805

mgm

mgm

Makina : Olympus SP-560 UZ
Objektif / Filtre :
Kategoriler : Kelebek
Eklenme Tarihi : 27 Nisan 2010
Görüntülenme : 393
Açıklama :

Bu güzel kelebeği gördüğümde makinem yanımda değildi bende cep telefonum ile çektim ve sizinle paylaşmak istedim.

İp : 88.***.**2.230

Nikon Özel Teknik Sevis
Kelebek yorumları

Murat bey
Çok güzel ve net çekim olmuş
Renkler çok hoş elinize sağlık

MARDİN'den sevgiler
Tarih: 27 Nisan 2010, 23:56 - İp: 81.***.**3.203
  ----------------

mzcavga

mzcavga

bu müthiş renkleri paylaşmasaydınız o zaman yazık olurdu Murat Bey,
emeğinize sağlık...
Tarih: 28 Nisan 2010, 11:01 - İp: 88.***.**4.120
  ----------------

Bu hakikaten muhteşem birşey...Evvelsi gün bunu kanatüstünden çektim ve türünü merak ettiğim için galeride arama yaparken sizin fotoğrafınızı gördüm...Kanatüstünde çok güzel mavi/lacivert tonları var...Malesef güneşin çoktan çekildiği vadi gibi bir yerdeydim, kanatlarını da sürekli açıp kapıyordu, üstüne benim acemiliğim de binince net bir çekim olmadı...Kanatlarının altı ile üstü arasında çok büyük renk farkı var ve kanatüstünü görünce bu yüzden çok şaşırmıştım...Cep telefonu olmasına rağmen mükemmel bir çekim olmuş, kutlarım...
Tarih: 12 Eylül 2010, 16:49 - İp: 78.***.**5.178
  ----------------