Üye: tarbar, kadirpilge, megabre, st.petersburg, (4)
Ziyaretçi: 670

Küçeler 2

Küçeler 2

Küçeler 2

Makina : Sony Cyber-shot DSC-S650
Objektif / Filtre :
Kategoriler : Sokak
Eklenme Tarihi : 30 Nisan 2010
Görüntülenme : 427
Açıklama :

Diyarbakır küçelerinden sevgilerle

İp : 85.***.**7.67

Nikon Özel Teknik Sevis
Küçeler 2 yorumları

azerice de sokağa sokak diyorlar.çok güzel.tebrikler.
Tarih: 30 Nisan 2010, 08:46 - İp: 85.***.**7.182
  ----------------

TEBRİK VE SELAMLARIMLA
Tarih: 30 Nisan 2010, 17:16 - İp: 88.***.**3.136
  ----------------

Çok güzel bir ışık-gölge çalışması bir fotograf olmuş. Benzer çalışma benim de var. Geçen yıl yayımlamıştım. Kutlarım...
Tarih: 30 Nisan 2010, 21:27 - İp: 217.***.**0.170
  ----------------

Diyarbakır serinizi ilgiyle seyrettim ...
Bu fotoğraflar gelecek kuşaklara bırakacağımız en önemli belgeler ...
Kutlarım Volkan Bey .

Selamlar .
Tarih: 1 Mayıs 2010, 13:13 - İp: 78.***.**3.142
  ----------------

dogan_sancak

dogan_sancak

bu fotoğrafınız diğerine göre daha başarılı olmuş sadece ışığın yere vurduğu bölgede yine doku kaybı oluşmuş. bir stop daha az pozlansa bence daha iyi olurdu. elinize sağlık...
Tarih: 1 Mayıs 2010, 17:22 - İp: 78.***.**9.57
  ----------------

ismailer

ismailer

volkan güzel fotoğraflar çekiyorsun, özellikle bu serini beğendim, birazda insan eklenirse dahada iyi olur gibi geliyor tebrikler.
Tarih: 2 Mayıs 2010, 02:37 - İp: 78.***.**0.35
  ----------------