Ziyaretçi: 3946

Sokak Köğeği

Sokak Köğeği

banutaskin

banutaskin

Sokak Köğeği

Eklenme Tarihi : 4 Mayıs 2010
Görüntülenme : 376
Açıklama :

nasıl güzel bakar sokak köpekleri

İp : 81.***.**5.211

Beyatlı Foto
Sokak Köğeği yorumları

Banu hanım, güzel bir çekim. Kutlarım.
Bu dostumuz galiba ev köpeği iken sonradan sokak köpeği olmuşa benziyor.
Tarih: 4 Mayıs 2010, 10:11 - İp: 217.***.**3.142
  ----------------

Ve istedileri bir yudum sevgidir ...
istanbul'un Anadolu yakasındaki yerleşim yerlerinde çok sokak köpeği var ... çevre sâkinleri onları sahiplenmişler , onlara yemek ve su veriyorlar her sabah ...Kadıköy Fenerbahçe kıyılarında çok bol örneğini görebiliriz ...
İnsan meraklanıyor , İstanbul'un yerden bitme semtlerinde bu hayvancıklar neden tekmelenir , neden insanlara zararlı hayvanlar gibi gösterilir ? ...
Sevimli bir köpek ...
Kutlarım .
Tarih: 4 Mayıs 2010, 12:14 - İp: 78.***.**9.242
  ----------------

Sevimli bakışlar güzel görünüyor.
Selamlar.
Tarih: 4 Mayıs 2010, 18:12 - İp: 78.***.**2.98
  ----------------