Üye: yigiterdem, fdiker, (2)
Ziyaretçi: 652

Zirve -nemrut

Zirve -nemrut

panton

panton

Zirve -nemrut

Makina : Canon EOS 400D
Objektif / Filtre : 17-70
Eklenme Tarihi : 11 Mayıs 2010
Görüntülenme : 324
Açıklama :

...

İp : 88.***.**0.145

Nikon Özel Teknik Sevis
Zirve -nemrut yorumları

seyri guzellerden eline saglik
Tarih: 11 Mayıs 2010, 15:30 - İp: 82.***.**5.230
  ----------------

Güzel bir kadraj. Işık kullanımı harika. Tebrikler....
Tarih: 11 Mayıs 2010, 17:16 - İp: 85.***.**7.249
  ----------------

tarikaral

tarikaral

başarılı kadrajıyla güzel bir görüntü. emeğinize sağlık.
Tarih: 11 Mayıs 2010, 17:45 - İp: 88.***.**7.77
  ----------------

Kontrast görüntüleri ile çok güzel bir fotoğraf
tebrikler
Tarih: 11 Mayıs 2010, 17:59 - İp: 212.***.**1.146
  ----------------

ceyhanbalaban

ceyhanbalaban

sayenizde nemrut dağına tırmanmanın nasıl olduğunu belge olarak gördüm teşekkür ediyorum bu kare için...
Tarih: 11 Mayıs 2010, 18:16 - İp: 78.***.**4.192
  ----------------

Ben iki kez çıktım buraya ama böyle karlı halini görmemiştim.
Güzel fotoğraf!
Tebrikler,
Selamlar,
Tarih: 11 Mayıs 2010, 22:33 - İp: 95.***.**4.2
  ----------------

fdemirhan

fdemirhan

Sağlam kadraj doğrusu.
Tarih: 14 Mayıs 2010, 12:43 - İp: 81.***.**0.196
  ----------------

Bak... bu seyahatinizi kıskandım.
Bir dahaki sefere haber ver Selimcim.
Tonlar ve kadraj çok güzel.
Gerçi başlıkta belirtmişsin ama Açıklama kısmını boş bırakmak yerine daha kapsamlı yer bilgisi verseydin sevinirdik

#14.05.2010 12:52:01 tarihinde düzenlendi.
Tarih: 14 Mayıs 2010, 12:48 - İp: 85.***.**6.44
  ----------------