Üye: obsesifnes, hural, arzu_erol, sezgin72, (4)
Ziyaretçi: 3806

Yollar

Yollar

melikee

melikee

Yollar

Eklenme Tarihi : 27 Mayıs 2010
Görüntülenme : 389
Açıklama :

,,,

İp : 78.***.**1.19

Nikon Özel Teknik Sevis
Yollar yorumları

güclü anlatimi ve kadrajiyla güzel bir fotograf
sb tonlardaki elestiriyi hacalarima birakiyorum
elinize saglik
Tarih: 27 Mayıs 2010, 06:16 - İp: 84.***.**0.93
  ----------------

erdemerturk

erdemerturk

kompozisyon ve kadraj çok iyi bulutlar anlatımı daha güçlü kılmış elinze sağlık tebrikler
Tarih: 27 Mayıs 2010, 10:44 - İp: 195.***.**0.194
  ----------------

Kadrajı ve renk tonlaması ile güzel bir kare olmuş. Nostalji tadında bir kare. Elinize sağlık...
Tarih: 27 Mayıs 2010, 12:36 - İp: 85.***.**7.103
  ----------------

Güzel bir fotoğraf,ellerinize sağlık tebrik ediyorum.
Tarih: 27 Mayıs 2010, 13:22 - İp: 78.***.**4.67
  ----------------

güzel fotoğraf olmuş. sağdan biraz daha açık olabilirmiş ama.
elinize sağlık.
Tarih: 27 Mayıs 2010, 14:40 - İp: 78.***.**4.209
  ----------------