Ziyaretçi: 1049

Ufuk Kaplan

Ufuk Kaplan

srdrgozen

srdrgozen

Ufuk Kaplan

Reklam & Moda
Eklenme Tarihi : 28 Mayıs 2010
Görüntülenme : 3131
Açıklama :

Beğenilerinize...

İp : 85.***.**4.218

Nikon Özel Teknik Sevis
Ufuk Kaplan yorumları

senn_b

senn_b

Portre konusu fotoğraf ilgi alanımın dışında. Ancak genel olarak karenizin başarılı olduğunu söyleyebilrim. Siyah fon, saçların kızıllığı ile çok iyi uyuşmuş. Herşeye rağmen yine de bir “kusur” bulmak gerekirse .. yüzün hafiften fazla ışıklandırılmış olduğu söylenebilir. Yüz “çizgileri” biraz silinmiş adeta. Ekranı biraz geri yatırarak baktığımda daha hoş bir görüntü elde ettim diyebilirim. Saçlar poz verenin solundan ve üstünden iyi bir ışıklandırma sayesinde çok iyi değere vurulmuş. Sağ taraf için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Portre göz okşuyor. Kutlarım. Paylaştığınız için de teşekkürler.
Tarih: 29 Mayıs 2010, 02:15 - İp: 91.***.**4.185
  ----------------

zeliş66

zeliş66

Dizide olduğundan daha güzel çıkmış.Güzel enerjisini yansıtabilmişsiniz.Elinize sağlık.
Tarih: 29 Mayıs 2010, 09:19 - İp: 88.***.**9.181
  ----------------

dedemkorkut

dedemkorkut

netlik ve diğer değerleri beğendim.kutlarım
Tarih: 6 Haziran 2010, 12:58 - İp: 88.***.**7.207
  ----------------