Üye: yigiterdem, obsesifnes, hural, arzu_erol, sezgin72, (5)
Ziyaretçi: 3918

Tibetli Kadın

Tibetli Kadın

onon1955

onon1955

Tibetli Kadın

Makina : Nikon D700
Objektif / Filtre : Nikon AF-S Zoom-Nikkor 17-35mm f/2.8D IF-ED
Eklenme Tarihi : 29 Mayıs 2010
Görüntülenme : 428
Açıklama :

Sevgi ve saygılarımla

İp : 78.***.**8.148

Nikon Özel Teknik Sevis
Tibetli Kadın yorumları

msuermarta

msuermarta

Hoş bir kare. Tebrik ederim.Renklerin canlılığı,bebeğin uyuması ve annenin bakışları fotoğrafı canlı kılmış. Ellerinize sağlık.
Tarih: 29 Mayıs 2010, 15:27 - İp: 78.***.**4.239
  ----------------

tonları ve ifadenin sıcaklığı sevdim...
oralardan gelen mekan ve insan manzarası olarak belgesel niteliğinde bir paylaşım...
emeğinize sağlık...
saygılar....
Tarih: 29 Mayıs 2010, 16:59 - İp: 88.***.**0.34
  ----------------

TEBRİKLER SELAMLAR
Tarih: 29 Mayıs 2010, 17:39 - İp: 81.***.**6.110
  ----------------

Tarih: 29 Mayıs 2010, 20:10 - İp: 82.***.**5.230
  ----------------

ÇOK DOĞAL, NET VE RENKLİ BİR KARE
TEBRİKLER
Tarih: 30 Mayıs 2010, 22:08 - İp: 188.***.**7.108
  ----------------

Iyi bir anlatim güzel bir
calisma elinize saglik
Tarih: 30 Mayıs 2010, 22:17 - İp: 84.***.**0.93
  ----------------

aergan

aergan

Kıyafetlerle örtüdeki kırmızı yeşil renk geçişi çok güzel denk düşmüş. Güzel fotoğraf, emeğinize sağlık. Selamlar...
Tarih: 31 Mayıs 2010, 12:29 - İp: 195.***.**0.66
  ----------------