25 Eylül 2017, Pazartesi

Üye: mtnkdd, baracuda9, sertankirco, alkame, bulut88, (5)
Ziyaretçi: 614

Toplam Üye: 276021

Emirsultan Camii Girişi..

Emirsultan Camii Girişi..

Emirsultan Camii Girişi..

Eklenme Tarihi : 17 Haziran 2010
Görüntülenme : 343
Açıklama :

çekmek lazım dedik bir kere..çeke çeke öğreneceğiz..kandilimiz mübarek olsun..

İp : 85.***.**0.141

Nikon Özel Teknik Sevis
Emirsultan Camii Girişi.. yorumları

iyi kandiller üstad selamlar )
Tarih: 17 Haziran 2010, 23:04 - İp: 88.***.**9.173
  ----------------

teşekkürler Şaban Abim,hayırlı kandiller,
selamlar,
Tarih: 17 Haziran 2010, 23:04 - İp: 95.***.**4.2
  ----------------

Sağolun Şaban bey sizin de kandiliniz mubarek olsun.
Selamlar...
Tarih: 17 Haziran 2010, 23:10 - İp: 94.***.**3.209
  ----------------

coffie

coffie

Senin de kandilin mübarek olsun Şaban Ağabey
Tarih: 18 Haziran 2010, 03:03 - İp: 95.***.**4.88
  ----------------

Hem kandilini hemde bu güzel fotoğrafını kutluyorum,ellerine sağlık ustam tebrikler ediyorum.
Tarih: 18 Haziran 2010, 08:31 - İp: 78.***.**4.67
  ----------------

Muhteşem...... Ellerine sağlık Şaban abi...

Selamlar.
Tarih: 18 Haziran 2010, 08:43 - İp: 88.***.**1.164
  ----------------

Mekanın güzel desenleri,ve mimarisi sizin usta bakıs acınızla birlesınce
güzel bir fotograf cıkmıs sahneye...
Kutlarım...
Tarih: 25 Haziran 2010, 22:36 - İp: 78.***.**1.105
  ----------------