Üye: azacemi, predatus, ertert, chanelhayati, (4)
Ziyaretçi: 1062

Bindik Bir Alamete...

Bindik Bir Alamete...

Bindik Bir Alamete...

Makina : Olympus SP-560 UZ
Objektif / Filtre :
Kategoriler : Deniz
Eklenme Tarihi : 19 Haziran 2010
Görüntülenme : 365
Açıklama :

Haliçte şirketler arası kayık yarışları

İp : 85.***.**1.42

Nikon Özel Teknik Sevis
Bindik Bir Alamete... yorumları

Güzel fotoğraf.
Tebrikler Şerafettin bey.
Selamlar...
Tarih: 19 Haziran 2010, 20:55 - İp: 94.***.**4.111
  ----------------

güzel kadrajlanmış,çok eğlenceli ve hoş bir kare olmuş
emeklerinize sağlık,selamlar...
Tarih: 19 Haziran 2010, 23:12 - İp: 78.***.**3.107
  ----------------

Şerafettin bey
Çok güzel fotograf sizde çok güzel karelemişsiniz
Elerinize sağlık

MARDİN'den sevgiler
Tarih: 20 Haziran 2010, 10:11 - İp: 88.***.**6.3
  ----------------

Tebrikler. Güzel karelemişsniz. Elinize sağlık.. Selamlar..
Tarih: 20 Haziran 2010, 11:37 - İp: 188.***.**8.113
  ----------------

cigdemakta

cigdemakta

İşte ben de buna bayıldım Adrenalin tutkusu olan çalışmalar benden kaçmaz. Kutlarım. Canlı canlı izlemek isterdim.
Tarih: 14 Mart 2011, 12:20 - İp: 217.***.**2.220
  ----------------