25 Mayıs 2018, Cuma

Üye: anteps, zafercankiri, meralapra, (3)
Ziyaretçi: 912

Toplam Üye: 276870

Nasılsın...

Nasılsın...

serdarremr

serdarremr

Nasılsın...

Eklenme Tarihi : 23 Haziran 2010
Görüntülenme : 433
Açıklama :

İyi günlerimde çok eller uzanır ellerime,
Resmimi, suratımı baş köşeye asarlar...
Fakat demir kapıların her kapanışında üzerime,
Ardında taş duvarların her kaldığım zaman,
Ne arayan beni, ne soran...

Eeeehh, daha iyi be, bunun böyle olduğu...
Minnetim ve borçluluğum yalnız sana kalsın.
İyi günlerimde benim unuttuğum insan eli
Nasılsın?...

İp : 88.***.**9.53

Nasılsın... yorumları

ışık kullanımı çok iyi ve harika kadraj.
ellerinize sağlık.
Tarih: 23 Haziran 2010, 19:11 - İp: 78.***.**5.25
  ----------------

rumi

rumi

çok anlamlı bir kare emeğinize sağlık.
Tarih: 24 Haziran 2010, 14:07 - İp: 88.***.**5.189
  ----------------

blackest

blackest

Işık kullanımı çok hoşuma gitti
Başarılı bir kare
Tarih: 25 Haziran 2010, 17:47 - İp: 88.***.**0.96
  ----------------