Üye: rezzanarpaci, birkium, repsol, cucu1907, seko_de, (5)
Ziyaretçi: 659

Toplam Üye: 276215

cihangirali

cihangirali

Objektif / Filtre : Nikon AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED
Eklenme Tarihi : 10 Temmuz 2010
Görüntülenme : 3478
Açıklama :

seyrinize...

İp : 88.***.**7.32

Nikon Özel Teknik Sevis
Sis yorumları

çok güzelll
Tarih: 10 Temmuz 2010, 20:08 - İp: 62.***.**6.81
  ----------------

güzel kare
emeğinize sağlık..
Tarih: 11 Temmuz 2010, 23:41 - İp: 88.***.**1.26
  ----------------

Tebrikler Cihangir bey.
Selamlar...
Tarih: 12 Temmuz 2010, 13:37 - İp: 88.***.**9.101
  ----------------

alperiner

alperiner

masalsı bir çalışma olmuş tebrikler
Tarih: 12 Temmuz 2010, 17:23 - İp: 188.***.**8.153
  ----------------

ceyhanbalaban

ceyhanbalaban

çok yiyi bir fotoğraf.tebrikler. ben asıl hikayesini merak ettim )
Tarih: 12 Temmuz 2010, 17:39 - İp: 88.***.**1.118
  ----------------

Kadrajın sagındakı ızgara seklındekı nesne dısında...Ki göz takılıyor.Fotografınız harıka.
Aslında onu ordan kaldırablırdınız ama tabı o ankı durumunuzu bilemıyorum.
Kutlarım....
Tarih: 12 Temmuz 2010, 19:12 - İp: 95.***.**3.149
  ----------------

hskms

hskms

muhteşem.. tebrikler
Tarih: 13 Temmuz 2010, 09:44 - İp: 85.***.**5.87
  ----------------

loco

loco

harika...
Tarih: 13 Temmuz 2010, 13:38 - İp: 85.***.**9.23
  ----------------

vys

vys

Güzel bi kare olmuş gerçekten. Bakar bakmaz aklıma masal kitapları ve çekimin yapıldığı yer neresi diye aklıma takıldı. Ama arkadaşlara önceden bilgiler verilmiş

Tebrikler...
Tarih: 13 Temmuz 2010, 20:00 - İp: 88.***.**5.69
  ----------------