Üye: rezzanarpaci, sezgin72, mvrat, (3)
Ziyaretçi: 2062

Güller Arasında

Güller Arasında

Güller Arasında

Makina : Canon PowerShot G2
Eklenme Tarihi : 11 Temmuz 2010
Görüntülenme : 276
Açıklama :

Güller arasında seni bensiz gören olmuş.

...

Değerli yorumlarınıza...

İp : 94.***.**2.116

Nikon Özel Teknik Sevis
Güller Arasında yorumları

Ahmet bey, ayçiçeğini çok güzel çekmişsiniz. Sarının tonu birebir tutmuş. Kutlarım. Selâmlar...
Tarih: 11 Temmuz 2010, 14:32 - İp: 217.***.**7.218
  ----------------

nn42

nn42

Tebrikler güzel bir çalışma..
Tarih: 11 Temmuz 2010, 15:03 - İp: 88.***.**5.236
  ----------------

vijdangursener

vijdangursener

Şimdiye kadar gördüğüm en güzel ayçiçeği. Elinize saglık. saygılarımla
Tarih: 11 Temmuz 2010, 17:07 - İp: 88.***.**2.166
  ----------------

Güzel paylaşım,
ellerinize sağlık...

Selamlarımla...
Tarih: 11 Temmuz 2010, 17:47 - İp: 85.***.**3.27
  ----------------

tufancagdas

tufancagdas

Güzel çekim olmuş.
Kutlarım Ahmet Abi.
Selamlar.
Tarih: 11 Temmuz 2010, 18:35 - İp: 85.***.**6.43
  ----------------

Detaylar net ve ışığı iyi ayarlanmış..
Elinize sağlık,Ahmet bey..
Tarih: 12 Temmuz 2010, 12:00 - İp: 88.***.**4.36
  ----------------

Işık,netlik ve renk tonları nefis olmuş sevgili dostum.
Bize göre soldaki boşluk çiçeğin bakış yönüne aktarılabilirdi diye düşünüyorum.
Ellerine sağlık,
Selamlar,
Tarih: 14 Temmuz 2010, 19:20 - İp: 95.***.**4.2
  ----------------