Üye: tarbar, obsesifnes, emfo, cgds_mrve, kutayk, (5)
Ziyaretçi: 702

Toplam Üye: 276219

Ve İnsan Ateşe Hükmetti....

Ve İnsan Ateşe Hükmetti....

neselym

neselym

Ve İnsan Ateşe Hükmetti....

Eklenme Tarihi : 1 Ağustos 2010
Görüntülenme : 340
Açıklama :

Prag 2010-Ortaçağ Gecesinden bir an....

İp : 94.***.**1.87

Nikon Özel Teknik Sevis
Ve İnsan Ateşe Hükmetti.... yorumları

Günlerdir konu aynı olmasa da benzer bir çekim ile uğraşan biri olarak bu fotoğrafı çekmenin zorluğunu biliyorum . Anlık bir enstantane , ateş yutucu ve seyirciler çok karanlık, ateş çok aydınlık . Ateşi düzgün pozlasanız , geriye gözükecek bir şey kalmayacak , vs . Yine de mümkün olabilecek en iyi sonuçlardan birini almışsınız .

Bol vakit ve değişik ayarlara imkan veren bir durum olsa , ateşi bu kadar parlak göstermeyecek 1-1.5 stop altı ISO'yu düşürerek denenebilirmiş .Yine de parlamayı engelleyebileceğini sanmam .

Kolay gelsin ...

#01.08.2010 23:17:14 tarihinde düzenlendi.
Tarih: 1 Ağustos 2010, 23:16 - İp: 96.***.**4.180
  ----------------

zor bir ortamda güzel bir iş çıkarıp herşeyi görüntülemişsiniz tebrikler saygılar
Tarih: 2 Ağustos 2010, 17:22 - İp: 94.***.**7.131
  ----------------