Üye: garage212, fdiker, baracuda9, lord74, tarikisik, (5)
Ziyaretçi: 653

İslekenin Gölgesi

İslekenin Gölgesi

loco

loco

İslekenin Gölgesi

Eklenme Tarihi : 2 Ağustos 2010
Görüntülenme : 254
Açıklama :

saygılar...

İp : 85.***.**0.7

Nikon Özel Teknik Sevis
İslekenin Gölgesi yorumları

Üstteki ağacın dalını kadraj dışında bırakabilseymişiz O zaman da kadraj üstten sıkıntıya girecekti belki ama bu kadrajda hiç yeri yok o dalın
Bunun dışında çok güzel bir yansıma çalışması.
İyi pozlanmış!
Tebrikler,
Selamlar,
Tarih: 2 Ağustos 2010, 13:24 - İp: 87.***.**0.143
  ----------------

Güzel bir manzaraymış. Uzun pozlama yapabilme şansınız var mı acaba sanki nefis birşey çıkarmış ortaya gibi geldi bana.

Yukardaki dalı fotoşop ile silebilirmişsiniz aslında.

Elinize sağlık. Selamlar..
Tarih: 2 Ağustos 2010, 16:30 - İp: 78.***.**3.52
  ----------------

fotografa yakışan bir manzara...
yorum yapan fotodaşlarıma katılıyorum,bir daha çalışın bencede...
bide madem imza fotografda var daha estetik ve renk umuyuma dikkat derim...
güzel paylaşım...
emeğinize sağlık..
saygılar...
Tarih: 3 Ağustos 2010, 23:36 - İp: 78.***.**4.42
  ----------------