Üye: chanelhayati, fdiker, kmutlu, ozernazli, kadirpilge, (5)
Ziyaretçi: 4109

Toplam Üye: 276226

Altın Sarısı

Altın Sarısı

Altın Sarısı

Eklenme Tarihi : 6 Ağustos 2010
Görüntülenme : 605
Açıklama :

Bursa/Gölyazı (2010)
İlginize.

İp : 78.***.**0.119

Nikon Özel Teknik Sevis
Altın Sarısı yorumları

Sandalların ve ağaçların ışıkları bölgesel arttırılabilir miydi ? ...
Kompozisyon ve tonlar güzel .
Kutlarım Caner .
Selamlar .
Tarih: 6 Ağustos 2010, 08:42 - İp: 88.***.**5.21
  ----------------

Hasret kaldığım yerleri görünce içim rahatlıyor.. Ellerine sağlık Caner kardeşim.

Batmandan selam ve sevgiler...
Tarih: 6 Ağustos 2010, 08:57 - İp: 88.***.**8.227
  ----------------

CANERC
ELLERİNE SAĞLIK.
TEBRİK EDERİM EVLAT.
FARUK FAYZİN AMCAN...
Tarih: 6 Ağustos 2010, 14:16 - İp: 78.***.**6.152
  ----------------

emirx

emirx

emeğinize sağlık çok iyi bir gün batımı
Tarih: 6 Ağustos 2010, 15:53 - İp: 81.***.**2.87
  ----------------

Bende Selahattin abi gibi düsündüm .Ön tarafi blitz isigi ile aydinlatsaydiniz ,acaba nasil olurdu diye.Fakat böyle gölgeli halide hosuma gitti.Tebrik ederim.selamlar.
Tarih: 6 Ağustos 2010, 16:38 - İp: 84.***.**1.215
  ----------------

Kadrajı,ve yansımasıyla çok güzel günbatımı fotoğrafı.
Tebrikler Caner kardeşim.
Selamlar...
Tarih: 6 Ağustos 2010, 19:38 - İp: 88.***.**0.205
  ----------------

Tebrikler Caner bey,
Gunesin gokyuzunu ve suya verdigi o guzelim renkleri kadrajiniza cok guzel yerlestirmissiniz. On taraftaki agac ve tekneleri bu haliyle daha cok sevdim.

Selamlar
Tarih: 6 Ağustos 2010, 20:51 - İp: 85.***.**2.212
  ----------------

Ağaç ve sandalların silüetleri hoş olmuş karenizdede. Ben böyle beğendim. Güzel bir gün batımı. Elinize sağlık.

Selamlar Caner Bey..
Tarih: 6 Ağustos 2010, 20:53 - İp: 78.***.**3.52
  ----------------

gündoğumu-batımı ile ilgili bu güzel fotoğrafın paylaşımı için eline sağlık. selamlar caner bey.
Tarih: 7 Ağustos 2010, 00:37 - İp: 78.***.**1.228
  ----------------

mavi_

mavi_

woooww cook güzeell =))
Tarih: 8 Ağustos 2010, 12:19 - İp: 80.***.**0.35
  ----------------