Üye: mvrat, muryefte59, (2)
Ziyaretçi: 3809

.

.

fujisever

fujisever

.

Eklenme Tarihi : 15 Ağustos 2010
Görüntülenme : 3089
Açıklama :

Darda darlanan... / Antakya

(jupiter 135mm m42 lens ile çekilmiştir)

İp : 88.***.**3.99

Nikon Özel Teknik Sevis
. yorumları

boracinar

boracinar

eskimiş çerçeveler ve modelin uyumu çok iyi. güzel bir insan manzarası, tebrik ederim.
Tarih: 15 Ağustos 2010, 10:34 - İp: 78.***.**0.43
  ----------------

kadraj yerleşimini sevdim de tonları bi sevemedim gitti fotograflarınızda....
teyzede iyi bakış atmış,güzel fotograf...
emeğinize sağlık...
saygılar ve selamlar...
Tarih: 15 Ağustos 2010, 21:45 - İp: 88.***.**4.93
  ----------------

hava almaya ve biraz da dışarıya bakmaya çıkmış teyzeyi iyi yakalamışsınız..o da size bakıyor gibi ...güzel görünüyor..emeğinize sağlık.
Tarih: 16 Ağustos 2010, 09:06 - İp: 88.***.**6.72
  ----------------

oguz43

oguz43

eline sağlık güzel bir kompozisyon olmuş..
Tarih: 16 Ağustos 2010, 09:44 - İp: 194.***.**9.34
  ----------------

İnsana çok şey düşündüren,hissetiren nefis bir kare olmuş,ellerinize sağlık tebrikler ediyorum.
Tarih: 16 Ağustos 2010, 22:35 - İp: 85.***.**9.51
  ----------------

"(jupiter 135mm m42 lens ile çekilmiştir)"

EXIF 50mm f1.4 gözüküyor Canon'da manuel lens tanıtma özelliği var mı bilmiyorum ama tanıtılanlar karışmış olmalı ...
Tarih: 16 Ağustos 2010, 23:55 - İp: 96.***.**4.180
  ----------------

FUJİSEVER
ÖYLEBİR BAKIŞ Kİ
YAZSAN KİTAPLARA SIĞMAZ.
TEBRİK EDERİM EVLAT.
FARUK FAYZİN AMCAN...
Tarih: 17 Ağustos 2010, 00:05 - İp: 88.***.**3.122
  ----------------

Emmi nerden bulursun böyle ilginç obcektifleri. Fotoğraf pek güzel olmuş.
Tarih: 17 Ağustos 2010, 11:46 - İp: 78.***.**7.197
  ----------------

Jupiter lens kullanan bir arkadaş daha hatırlıyorum ...
Doğru yer ve zamanda bu lens gerçekten fiyat-işlev dengesini bozuyor olumlu anlamda .
Yukarda tonlardan söz eden olmuş ... oysa siyah tam siyah , beyaz da temiz beyaz ... ara tonları da okunuyor ...
Kompozisyonu çok beğendim .
Kutlarım Mustafa .
Selamlar .
Tarih: 17 Ağustos 2010, 18:41 - İp: 88.***.**4.120
  ----------------

yagmurbaran

yagmurbaran

güzel bir s.b olmuş. elinize sağlık.
Tarih: 18 Ağustos 2010, 09:30 - İp: 212.***.**0.200
  ----------------