Üye: hasabursa, (1)
Ziyaretçi: 514

Toplam Üye: 276546

Şans 2 ?

Şans 2 ?

hauhet

hauhet

Şans 2 ?

Makina : Nikon Coolpix L100
Eklenme Tarihi : 27 Ağustos 2010
Görüntülenme : 420
Açıklama :

keşke pembe zar olsaydı demedim =) yaptım =)

kusurlarıyla seyrinize..

yorumlayan herkeze teşekkürler

(özellikle eleştirel yorum istiyorum)

Esra Açıkgöz.

İp : 78.***.**1.52

Nikon Özel Teknik Sevis
Şans 2 ? yorumları

kardeleny

kardeleny

tebrikler güzel.
Tarih: 27 Ağustos 2010, 10:28 - İp: 85.***.**5.173
  ----------------

Öndeki zarlarda baslayıp,arkaya dogru kaybolan netlik,gözlere derinlik hissini yeterince hissettiriyor.Ama ben,kisisel tercihinize ragmen,zarların orjinal renklerini tercih ederdim.Siyah fonda daha etkili dururlardı.Bunun dısında,çalısmanızı begendim...Daha güzel çalısmalarınızı görmek dilegiyle...Sevgiyle kalın.
Selamlar...
Tarih: 29 Ağustos 2010, 12:41 - İp: 95.***.**0.220
  ----------------

Tonlama farklı bir tad vermiş fotonuza. Ben renkleri yadırgamadım. imzamızı sol altın noktaya getirmemiz biraz fazla dikkat cekici olmuş sanki Köşedeki boşluğu doldurmak adına mı yaptınız yoksa o boslugu imza için mi bıraktınız ben kestiremedim.
Tarih: 30 Ağustos 2010, 20:13 - İp: 81.***.**0.42
  ----------------